Saloos tip na vánoční dárek pro babičku a dědu

Přemýšlíte, čím potěšit vaši babičku nebo dědu? I když vám budou říkat, že žádné dárky nepotřebují, nějaká maličkost je určitě zahřeje u srdce. A co teprve, když se jedná o šetrnou přírodní kosmetiku se sílou oblíbených bylinek. Podívejte se na naše tipy, se kterými vánoční dárek pro prarodiče vyberete raz dva. 

Ricin & Aloe vera & Devatero kvítí

Balíček plný vitality a relaxace pod stromečkem přímo zazáří. Bio ricinový olej je úžasný na hřejivé zábaly namožených částí těla. Bio aloe vera olej důkladně vyživuje, zvláčňuje a zklidňuje pokožku. Saloos ikonický bio tělový a masážní olej Devatero kvítí s tajnou směsí bylin zahřeje a uleví unavenému tělu po námaze nebo v době nachlazení.

 Dárková kazeta Saloos

Hořčíkový olej

Hořčík je pro náš organismus velmi důležitý a s přibývajícím věkem to platí dvojnásob. Jeho nedostatek se projevuje ztrátou energie, svalovými křečemi i zhoršenou náladou. V podobě oleje okamžitě doplní nízkou hladinu životně důležitého minerálu přímo v problematickém místě bez zátěže pro žaludek. Hořčíkový olej je velmi účinný i šetrný, tělo si s ním vezme jen tolik hořčíku, kolik zrovna potřebuje.

Hořčíkový olej Saloos

Kouzlo aromaterapie

Aromaterapie je nejlepším kouzelníkem, který jako mávnutím proutku vyčaruje příjemnou atmosféru, dobrou náladu nebo snadné usínání. Pokud plánujete babičku a dědu potěšit výjimečným zážitkem v pohodlí domova, sada 100% esenciálních olejů bude to pravé. Jednoduché a zároveň bezpečné použití nabídne například aroma difuzér.

Kouzlo aromaterapie Saloos

Saloos tip na vánoční dárek pro babičku a dědu

Došli jste až sem a stále si nejste jisti, zda se trefíte babičce a dědovi do vkusu? Pak není nic jednoduššího než darovat kosmetiku dle vlastního výběru – krásný dárkový poukaz.

O autorovi

Martina H.
Milovnice přírodní kosmetiky a hrdá majitelka kočky nám pečuje o blog a různé další texty. K nám do Saloos ji jako zkušenou markeťačku přilákala láska k aromaterapii a přírodním surovinám, zkrátka ke všemu, co je potřeba k celkové pohodě. Společně s naší milou kolegyní Alenou odpovídá na vaše dotazy, můžete se s ní potkat na přednáškách a festivalech u stánku Saloos. Ve volném čase se věnuje vinohradu a celoročně vyráží na toulky přírodou.