Dětský bio olej Nosánek

Nosánek
Nosánek

Olejíček uvolňuje ucpaný nos, usnadňuje dýchání a zklidňuje podrážděnou pokožku v okolí nosu.

Skladem od 126 Kč

Nachlazení dokáže potrápit nejen dospělé, ale i děti. Pro nachlazení miminek a dětí je tady šetrný, 100% přírodní bio olej Nosánek, který dokáže mírnit jeho nepříjemné projevy. 

Nosánek je jemná uvolňující péče o nos a jeho okolí při nachlazení, která je skvělou přírodní alternativou k nosním kapkám pro kojence. Pomáhá uvolnit dýchání a usnadňuje čištění nosíku. Současně zklidňuje vysušenou pokožku v okolí nosu. K ošetření postačí malá kapka oleje, která se lehce vtírá do nosní dírky a jejího okolí.

Esenciální oleje na rýmu

Dětský bio olej Nosánek obsahuje kvalitní 100% přírodní esenciální oleje z jedle a eukalyptu radiata, které zpříjemňují dýchaní. Navíc jsme pro naše nejmenší přidali 100% přírodní esenciální oleje z levandule a měsíčku, které pomáhají zklidnit podrážděnou pokožku. A proč jsme zvolili právě tyto oleje?

Nosánek Saloos

Složení našich výrobků vždy pečlivě vybíráme tak, aby bylo maximálně účinné a zároveň šetrné. Například eukalyptus radiata je mnohem jemnější než známější eukalyptus globulus, který je pro děti už příliš silný.

Přírodní kosmetika pro děti Saloos

Saloos, to nejlepší pro děti

Výrobek je vyroben v čistě přírodním složení s českým certifikátem CPK bio.

Dětská přírodní kosmetika Saloos byla vyvinuta pro speciální péči o jemnou pokožku dětí a miminek. Díky přírodnímu složení přinášejí těm nejmenším přirozenou péči a maminky tak mohou dopřát svým dětem to nejlepší. Neobsahují umělá barviva, aromata ani konzervační látky.

Dětský nosní balzám Saloos

Saloos tip! Vyzkoušejte i Dětský nosní balzám s bio bambuckým máslem, který můžete mít stále v kabelce nejen pro případ rýmy.

O autorovi

Martina H.
Milovnice přírodní kosmetiky a hrdá majitelka kočky nám pečuje o blog a různé další texty. K nám do Saloos ji jako zkušenou markeťačku přilákala láska k aromaterapii a přírodním surovinám, zkrátka ke všemu, co je potřeba k celkové pohodě. Společně s naší milou kolegyní Alenou odpovídá na vaše dotazy, můžete se s ní potkat na přednáškách a festivalech u stánku Saloos. Ve volném čase se věnuje vinohradu a celoročně vyráží na toulky přírodou.