Použití

Kožní záněty, ekzémy, plísně
Třezalkový, Rakytníkový
Hnisavé, špatně se hojící rány
Třezalkový
Pokožka přesušená, popraskaná
Třezalkový, Rakytníkový
Jizvy, popáleniny, po ozařování
Třezalkový
Příjemná masáž a uvolnění

Olejové bio extrakty Saloos – záruka skutečné přírody

Pravidelné péči o zdraví a krásu celého těla je dnes zcela právem věnována stále větší pozornost. Udržování těla v dobré kondici a svěžesti by mělo být v zájmu každého z nás a starat se o pokožku k tomu samozřejmě patří.
Lidská kůže má schopnost přirozené regenerace, pomocí vhodných přípravků jí můžeme zajistit účinnější hydrataci a výživu, podpořit obnovu kožních buněk a zpomalit proces jejího stárnutí. Především citlivá a suchá pokožka je velmi náchylná k popraskání, vzniku bolavých a zánětlivých míst a rychleji stárne. Vyžaduje speciální péči, speciální kosmetické přípravky.

Celý článek...
 
 

Rakytníkový olejový
extrakt




Intenzivní protizánětlivé a regenerační účinky velmi příznivě působí při kožních potížích. Účinně napomáhá při hojení akné, ekzémů a lupénky. Vysoká koncentrace účinných látek z rakytníku řešetlákového je zárukou výrazných účinků tohoto olejového extraktu. Hodí se i pro péči o jemnou dětskou pokožku. Extrakt zvyšuje pružnost a elasticitu pokožky, udržuje její přirozenou vlhkost a tak zpomaluje proces jejího stárnutí. Je velmi vhodný například po ozařování, při léčbě popálenin či drobných kožních poranění, osvědčil se v péči o poškozené a lámavé vlasy formou zábalů.

Čistý přírodní produkt.

Složení
  • Extrakt z Rakytníku řešetlákového
  • Slunečnicový olej BIO
  • Sezamovy olej BIO
 
 

Třezalkový olejový
extrakt




Celkově zklidňuje a čistí citlivou, zánětlivou a podrážděnou pleť. Je velmi účinný při hojení kožních onemocnění, drobných řezných ran (stahující účinky), pomáhá při ošetřování pohmožděnin, odřenin a popálenin, usnadňuje zacelení jizev, pokožku vyživuje a zjemňuje. Třezalkový extrakt je kromě toho antidepresivum a sedativum, příznivě působí při psychických poruchách, neklidu a nespavosti. Kvalitní třezalkový olej se pozná podle sytě rudé barvy.

Čistě přírodní produkt.

Zvyšuje fotosenzibilitu, proto se při používání třezalky nevystavujte přímému slunci !

Složení
  • Extrakt z Třezalky tečkované
  • Slunečnicový olej BIO
  • Sezamovy olej BIO