Novinky pro boj s nachlazením

Když se venku začne pomalu stmívat a ochlazovat, číhá na unavené tělo plno nástrah v podobě virů a bakterií. Začíná to nenápadně, škrábáním v krku, zvýšenou teplotou, bolestí hlavy, rýmou, kašlem a dalšími příznaky. Signály přicházejícího onemocnění není radno podceňovat, vyzbrojte se včas novou Saloos řadou Nachlazení & Imunita. V čem je jedinečná a proč byste jí měli věnovat pozornost právě teď?

Rychlá pomoc i skvělá prevence

Nová řada Nachlazení & Imunita obsahuje – 100% přírodní směs esenciálních olejů přírodní airspray pro úlevu při nachlazení, chřipce nebo viróze. Saloos recept na pevné zdraví představuje čisté 100% přírodní esenciální oleje se silnými antivirovými a antimikrobiálními protizánětlivými účinky.

Vysoce účinná kombinace ravintsary, eukalyptu, borovice, tymiánu, tea tree a dalších esenciálních olejů napomáhá vykašlávání, rozpouštění hlenu a usnadnění dýchání. Má velmi příznivý vliv na imunitní systém a přispívá k posílení obranyschopnosti v rizikovém období. Je nejen přírodním ochráncem při nemoci, ale také důležitou prevencí.

Základem složení je esenciální olej z ravintsary, o které je známo, že pomáhá chránit proti širokému spektru infekcí. Působí proti kašli, uvolňuje nos a dodává energii. Svou velmi svěží eukalypto-větrovou vůní očišťuje, silně osvěžuje a povzbuzuje. Získává se destilací z listů stromu nazývaného skořicovník kafrový původem z Madagaskaru, který je v místním jazyce pro univerzální léčivé vlastnosti nazýván „dobrý list“.

Jedinečná 100% přírodní kompozice a praktický airpsray

100% přírodní kompozice vám již v pár kapkách pročistí a provoní vzduch v místnosti, zpříjemní saunování nebo koupel. Můžete ji použít do aromalampy, aromadifuzéru nebo si vytvořit vlastní masážní směs. Pro rychlé použití v domácnosti, kanceláři nebo ordinaci vyzkoušejte přírodní airspray. Díky praktickému obalu s rozprašovačem ho můžete mít stále u sebe pro okamžitou úlevu.

SALOOS tip! Pro skvělý ulevující masážní olej na potírání hrudníku smíchejte 50ml Saloos mandlového oleje10 kapkami esenciální směsi.

O autorovi

Martina H.
Milovnice přírodní kosmetiky a hrdá majitelka kočky nám pečuje o blog a různé další texty. K nám do Saloos ji jako zkušenou markeťačku přilákala láska k aromaterapii a přírodním surovinám, zkrátka ke všemu, co je potřeba k celkové pohodě. Společně s naší milou kolegyní Alenou odpovídá na vaše dotazy, můžete se s ní potkat na přednáškách a festivalech u stánku Saloos. Ve volném čase se věnuje vinohradu a celoročně vyráží na toulky přírodou.