1. české certifikované Bio přírodní deodoranty bez sody

Grep mint
Grep mint

Optimistická kombinace čerstvého grepu, chladivé máty a růžové geránie

Skladem od 196 Kč

Představujeme vám jedinečné Bio přírodní deodoranty v nejvyšší bio kvalitě, které překvapí svou spolehlivostí a dlouhotrvající svěžestí.

Novinka vznikla na základě dlouholetých zkušeností s péčí o citlivou pokožku a nejnovějších trendů v přírodní kosmetice. Jedinečné složení na bázi aktivního magnézia CareMagTM D představuje maximálně účinnou a zároveň šetrnou péči o podpaží.

Nejjemnější deodorant, který nedráždí

Složení šetrné k pokožce i přírodě bez hliníku, alkoholu, konzervantů, umělé parfemace a barviv je ve skutečně kvalitní přírodní kosmetice samozřejmostí. Posouváme standard ještě o úroveň výš a představujeme 1. český certifikovaný bio přírodní deodorant bez sody . Soda, ač přírodě nevadí, může u citlivé pokožky vyvolávat nepříjemné svědění, podráždění či vyrážku. Naše vymazlená  receptura naopak ještě umocňuje jemnost složení extra zvláčňujícím bio kakaovým máslem a bio kokosovým olejem pro dokonalý pocit hebkého podpaží.

Výjimečná inovativní receptura

Účinnou, dlouhotrvající ochranu podpaží zajišťuje patentovaná superabsorpční složka CareMagTM D z Mrtvého moře, která snižuje množství nežádoucích bakterií zodpovědných za nepříjemný zápach z pocení. Společně s vysušující složkou arrowroot a kukuřičným škrobem pohlcuje přebytečnou vlhkost a udržuje podpaží suché. Neucpává potní žlázy a umožňuje zdravé pocení, při kterém se tělo přirozeně ochlazuje a zbavuje nežádoucích látek. Výsledkem je sametově jemný deodorant, který nelepí a můžete se na něj kdykoliv spolehnout.

Vůně, které si zamilujete

Aktivní složení skvěle doplňují 100% přírodní esenciální oleje mistrně kombinující svěží, šťavnaté i něžné růžové tóny, které dohromady tvoří nádherné, originální vůně. Nechte se okouzlit optimistickou kombinací  Grep Mint, uklidňující svěží bylinnou Levandulí nebo povzbuzující Litseou cubebou. Stačí nanést, rozetřít a užívat si svěžest, která trvá opravdu dlouho.

Naše Bio přírodní deodoranty jsou s láskou ručně vyráběny v České republice a certifikovány nejvyšší možnou českou certifikací pro bio kvalitu – CPK Bio.

O autorovi

Martina H.
Milovnice přírodní kosmetiky a hrdá majitelka kočky nám pečuje o blog a různé další texty. K nám do Saloos ji jako zkušenou markeťačku přilákala láska k aromaterapii a přírodním surovinám, zkrátka ke všemu, co je potřeba k celkové pohodě. Společně s naší milou kolegyní Alenou odpovídá na vaše dotazy, můžete se s ní potkat na přednáškách a festivalech u stánku Saloos. Ve volném čase se věnuje vinohradu a celoročně vyráží na toulky přírodou.