Bio královské peelingy na obličej i rty

Bio královský peeling - Růže
Bio královský peeling - Růže

Luxusní čistě přírodní pleťový peeling s Q10 s pravou damašskou růží pro dokonalou hebkost, rozjasnění a omlazení.

Skladem od 250 Kč

Svěřte peeling přírodě a nechte se okouzlit jedinečnými účinky rostlin. Za přímo královským složením pleťového peelingu od Saloos stojí extra jemný rýžový exfoliant, luxusní bio arganový olej a anti-age koenzym Q10. Společně pleť dokonale vyživí, vyhladí a rozjasní. A postarají se nejen o ni, jsou zároveň fantastickým scrubem na rty. Těšit se můžete na osvěžující gelovou strukturu a oblíbené vůně 100% přírodních esencí. 

Peeling obličeje, základ úspěšné péče 

Peeling patří k nejdůležitějším krokům v péči o pleť. S pomocí jemných abrazivních částic odstraňuje z pleti odumřelé kožní buňky, nečistoty a přebytečný maz. Pravidelné čištění pleti umožňuje se znovu volně nadechnout a zahájit přirozenou obnovu. Jako příjemný bonus podpoří její opálení a sjednocení tónu. 

Je přírodní peeling vhodný i pro citlivou pleť? 

Samozřejmě ano, všechny naše produkty pečlivě vyvíjíme tak, aby si je mohla užít každá pleť včetně jemné a citlivé. Jediným omezením je četnost nanášení. Peeling u citlivé pleti doporučujeme používat přibližně 1x za 3–4 týdny

Šetrné a zároveň účinné složení 

Není peeling jako peeling, svěřte pleť jen takovému, na který se můžete maximálně spolehnout. Přesně takové jsou Bio královské peelingy Saloos se 100 % přírodních ingrediencí. Je ještě jemnější a účinnější, než očekáváte. Budete překvapeni, jak funguje osvěžující očista na rostlinné bázi. Bez dráždivých látek, chemie a dalších zbytečností

Bio královské pleťové peelingy Saloos

Bio královský peeling Argan & Q10 – Růže 

Zamilovali jste se do něžně ženské vůně pravé damašské růže? Pak věřte, že vás tento přírodní peeling dostane již při přivonění. Ale to není vše, jemné složení skvěle čistí, pečlivě zbavuje pleť odumřelých buněk a šupinek. Podpoří mikrocirkulaci krve a regeneraci. Úžasnou hebkost a jas ocení každá pleť, a dokonce i ta velmi náročná. 

Vhodný pro: každý typ pleti včetně zralé a náročné 

Bio královský peeling Argan & Q10 – Bergamot 

Hledáte osvěžení a povzbuzení pro unavenou pleť? Citrusový peeling s optimistickou vůní bergamotu je ideální volbou. Hloubkově čistí, aktivně bojuje i s rozšířenými póry a černými tečkami. Vaše pleť po něm zůstane nádherně jemná, rozjasněná a připravena na další péči. Je bezvadný pro každou pleť, všemi deseti ho doporučujeme i pro tu mastnou, problematickou a aknózní. 

Vhodný pro: každý typ pleti včetně mastné, aknózní a problematické 


100 % přírodních ingrediencí 

•   Rýžový exfoliant – Velmi jemný a šetrný přírodní exfoliant působí na povrchu kůže, kde citlivě odstraní nečistoty, šupinky a maz 

•   Extra bio arganový olej – Velmi vzácný anti-age olej s antioxidačními účinky chrání, vyživuje a hydratuje všechny typy pleti včetně problematické. 

•   Koenzym Q10 – Silný antioxidant, který podporuje tvorbu kolagenu a elastinu v pokožce. Pomáhá proti ztrátě pružnosti a vráskám. 

•   100% přírodní esence – Je skutečnou duší rostliny a tím nejcennějším co z ní můžeme získat. Přináší opravdovou, nádhernou vůni a výjimečné účinky rostlin – zklidnění, rozjasnění a harmonizaci pleti. 

Jak správně používat Bio pleťový peeling? 

Naneste množství o přibližně o velikosti hrášku alespoň 1 – 2x týdně na navlhčenou pleť i rty. Vyhněte se očnímu okolí. Jemně masírujte a poté opláchněte. K dokonalému dočištění použijte květinovou vodu Saloos®

Saloos tip! Pro kompletní péči zvolte anti-age pleťový olej Bio královská péče Saloos®.

O autorovi

Martina H.
Milovnice přírodní kosmetiky a hrdá majitelka kočky nám pečuje o blog a různé další texty. K nám do Saloos ji jako zkušenou markeťačku přilákala láska k aromaterapii a přírodním surovinám, zkrátka ke všemu, co je potřeba k celkové pohodě. Společně s naší milou kolegyní Alenou odpovídá na vaše dotazy, můžete se s ní potkat na přednáškách a festivalech u stánku Saloos. Ve volném čase se věnuje vinohradu a celoročně vyráží na toulky přírodou.