​Jak si snadno vykouzlit vánoční atmosféru?

Vánoční sen
Vánoční sen

Provoní prostory a navodí sváteční atmosféru adventu a Vánoc. Obsahuje éterické oleje ze skořice,kadidla a citrusových plodů

Skladem od 150 Kč

Udělejte si letos Vánoce ještě o kousek hezčí. Hoďte stres a shon na chvíli za hlavu a zažijte svátky jako z pohádky. Stačí pár snadných triků, se kterými si zimní chvíle skutečně zamilujete. Pečení cukroví, zdobení vánočního stromku, dokonce i předvánoční úklid může být zábava.

Provoňte domov hřejivými vůněmi

Vánoční atmosféru si spolehlivě navodíte příjemnou vůní. Čerstvě napečené perníčky, natrhané větvičky jehličnanů, svařené víno nebo džus máme všichni spojeni s časem adventu. Pohodovou náladu vytvoříte i bez námahy s pomocí vánočních  100% esenciálních olejů.

Stačí nakapat pár kapiček oleje do aromadifuzéru, aromalampy nebo na kapesníček a nechat rozvonět. Malé množství oleje můžete zkusit přidat i do rozprašovače s vodou, pečlivě promíchat a použít jako rychlý osvěžovač vzduchu.

Saloos tip! Věděli jste, že můžete přidat pár kapek esenciálního oleje i do horké vody na vytírání podlahy či utírání nábytku? Vůně se tak rovnoměrně rozprostře po celém domě.

Esenciální olej Saloos

Esenciální oleje s vůní Vánoc

  • Kouzlo Vánoc – lehce kořenitá vůně ve spojení s citrusy jako mávnutím kouzelného proutku promění domov v místo plné pohody
  • Pohádka Vánoc – jemná vůně pomeranče s dotekem koření a jehličnanů vás zavede do pohádky
  • Zimní kouzlo – vůně zasněžených jehličnanů zklidní, a navíc pomáhají i při nachlazení
  • Veselé Vánoce – zahalí domov radostnou vůní pro báječné chvilky společné relaxace
  • Skořice – hřejivá vůně oblíbeného koření působí smyslně a podporuje dobrou náladu
  • Mandarinka – sladká vůně mandarinky patří nejen k Mikuláši, oblíbí si ji celá rodina
  • Pomeranč – osvěžující vůně Vánoc dodá energii při únavě a stresu
  • Hřebíček – hřejivé koření pro maximální relaxaci, zkuste ho zkombinovat s pomerančem a mandarinkou

Přírodní osvěžovač vzduchu Saloos

Saloos tip! Nejsnadněji domov provoníte již připraveným přírodním osvěžovačem vzduchu Vánoční sen, který okamžitě vykouzlí sváteční pohodu. Můžete s ním osvěžit i záclony a povlečení.

Objevujte společně výjimečný svět vůní

Ještě jeden náš malý tip na závěr. Speciálně vytvořené sady 100% esenciálních olejů Saloos můžete darovat pod stromeček nebo si s nimi zpestřit předvánoční čekání u vás doma. Objevujte jednotlivé vůně a kombinujte je mezi sebou

Můžete mezi sebou hádat, kdo voňavou kombinaci vytvořil a co se v ní ukrývá. Využijete ji do aromadifuzéru, koupele nebo originální masážní směsi. Všechny způsoby najdete přímo na obalu nebo u nás na e-shopu. 

Sada esenciálních olejů Saloos

O autorovi

Martina H.
Milovnice přírodní kosmetiky a hrdá majitelka kočky nám pečuje o blog a různé další texty. K nám do Saloos ji jako zkušenou markeťačku přilákala láska k aromaterapii a přírodním surovinám, zkrátka ke všemu, co je potřeba k celkové pohodě. Společně s naší milou kolegyní Alenou odpovídá na vaše dotazy, můžete se s ní potkat na přednáškách a festivalech u stánku Saloos. Ve volném čase se věnuje vinohradu a celoročně vyráží na toulky přírodou.