Jarní detox pro pokožku i mysl

Lymfa fit
Lymfa fit

Povzbuzující tělový olej s vysokým podílem jalovce, vhodný k lymfatické masáži, zbavující tělo toxinů. Je účinný i při celulitidě.

Skladem od 163 Kč

První jarní dny přímo vybízí k restartu životního stylu. Chceme si naplno užít slunečních paprsků, a to jinak, než v plném zdraví nejde. Jak podpořit organismus a vyhnout se jarní únavě? Pojďme si ukázat pár snadných tipů.

Tip 1 - Bez diet a hladovění

Detoxikace probíhá přirozeně v našich játrech a tělo zdravého člověka se zvládne očistit od nežádoucích látek samo. Podpořit ho můžete správným pitným režimem, pravidelným pohybem a zdravým jídelníčkem plným vitamínů.

Saloos tip! Nastartujte tělo maximální dávkou vitaminu C, prospěšnými antixodanty a bioflavonoidy se silně antivirovými, antibakteriálními a protiplísňovými účinky. Připravte si láhev vody, nakapejte do ní 10 kapek  Extrakt z grepových jader a pijte třikrát denně.

Tip 2 - Probuďte energii

Zkuste v těle rozproudit energii s esenciálními oleji jalovce a grepu pomocí  bio tělového oleje Lymfa fit. Nejen, že prohřeje, povzbudí svou citrusovou vůní, ale podpoří správný tok lymfy. A pst, prozradím malé tajemství, je vynikající i proti celulitidě. Stačí tělo rozehřáté koupelí promasírovat krouživými pohyby od kotníků až k hýždím. Problematickým partiím věnujte dostatek času a pečlivě je rozmasírujte.

Tip 3 - Zbavte se starého

Jaro přímo vybízí k vytřídění šatníku, jarnímu úklidu nebo změně účesu. Nezapomínejte, že i vaše tělo se potřebuje zbavit staré odumřelé kůže a znovu se svobodně nadechnout. Dopřejte své pokožce pravidelnou péči v podobě extra jemného a zároveň účinného bio peelingu Mojito s mořskou solí a vůní oblíbeného exotického koktejlu, který vám rozhodně zlepší náladu.

Tip 4 - Pravidelný pohyb

Dostatek pohybu je zárukou pevného zdraví, zdrojem dobré nálady a zpevněné postavy. Vyberte si takový pohyb, který vás bude bavit a bude vám přinášet radost. Nezáleží na tom, jestli budete trhat sportovní rekordy, běhat maratony nebo zvedat těžké váhy.

Pro případ prvních křečí pro vás máme připravenou tu nejúčinnější první pomoc z přírody – Hořčíkový olej. Stačí pomocí rozprašovače nanést olej na pokožku bolestivého místa a nechat působit. Pro úlevu nohou můžete použít i bio tělový olej Maratonec, který svým unikátním složením se 100% přírodními esenciálními oleji uleví sportem namoženým nohám a pochvalují si ho i vrcholoví sportovci. 

Jak byste se měli cítit po jarním detoxu?

Při správném nastartování organismu se můžete dle našich zkušeností těšit na klidný spánek, více energie, krásnější a zdravější pleť i dobrou náladu. Cítit se skvěle ve svém těle je navíc tím nejtajnějším receptem na krásu. 

O autorovi

Martina H.
Milovnice přírodní kosmetiky a hrdá majitelka kočky nám pečuje o blog a různé další texty. K nám do Saloos ji jako zkušenou markeťačku přilákala láska k aromaterapii a přírodním surovinám, zkrátka ke všemu, co je potřeba k celkové pohodě. Společně s naší milou kolegyní Alenou odpovídá na vaše dotazy, můžete se s ní potkat na přednáškách a festivalech u stánku Saloos. Ve volném čase se věnuje vinohradu a celoročně vyráží na toulky přírodou.