Jarní vzpruha pro pleť

Po zimě je naše pleť vysušená a postrádá svůj přirozený lesk kvůli chladnému počasí, hutným krémům a střídání teplot. Tak jako na jaře obměňujeme šatník, je dobré upravit i svou pleťovou péči. Co pomůže nastartovat jarní restart pleti lépe než přírodními látkami nadupaná biokosmetika?

Maska, která povzbudí

Připravte svou pokožku na jemnou jarní péči a dodejte unavené pleti potřebné aktivní minerály pomocí revitalizující masky z červeného jílu. Pleť dokonale vyčistí a podporuje mikrocirkulaci krve. Zbavuje pokožku odumřelých šupinek a zlepšuje tvorbu kolagenových vláken. Vaše pleť bude díky jeho blahodárnému působení zpevněná a jemná.

Saloos TIP! Červený jíl se vám bude hodit i na zklidnění namožených svalů, pokud přepálíte start při jarních sportech.

Odlíčení a čištění

S přibývajícími teplotami častěji bojujeme s mastnou a zpocenou pokožkou. Mnohé ženy jaro láká i k používání barevného make-upu, proto je třeba dbát na správné odlíčení a čištění pleti. Bio Růžová čisticí pěna vám pomůže s obojím, zbaví pleť zbytků make-upu i přebytečného mazu. Díky přidaným prebiotickým kulturám navíc podporuje zdravý mikrobiom a přirozenou regeneraci pokožky.

Růžová čisticí pěna

Nechte pleť rozkvést do krásy

To nejcennější, co můžeme z květin a bylin získat jsou 100% esenciální oleje a 100% přírodní květinové vody neboli hydroláty. Provoňte svůj domov vybraným esenciálním olejem a dopřejte rostlinnou voňavou péči i své pleti. Květinové vody pomohou s čištěním, hydratací i tonizací pleti. S přibývající teplotou se vám budou hodit i na příjemné osvěžení.

Květinové vody Saloos

V širokém výběru Saloos květinových vod najdete tu pravou pro každý typ pleti.

Intenzivní hydratace

Dejte pleti napít. Po dlouhé zimě si zaslouží intenzivní péči, která jí zajistí dlouhodobou hydrataci. Nejen s ní vám pomůže Squalane, suchý olej, přírodní zázrak. Poskytne pleti mimořádně výživnou péči, hebkost a pomůže předcházet vzniku vrásek. Díky své struktuře se úžasně vstřebává, a přesto pleť mimořádně hydratuje a rozjasní.

Pomocník na cesty

Jaro, teplo a sluníčko blahodárně působí na naši psychiku, láká nás na výlety a k častějším sportovním aktivitám. Zabalte si na cesty a jako první pomoc Bio Aloe vera gel. SOS pomocník na cesty i na denní použití zklidní citlivou pokožku po opalování či bodnutí hmyzem, ale poslouží i pro hydrataci suchých a citlivých míst.

Bio Aloe vera gel

Saloos TIP! Bio Aloe vera gel vám na cestách poslouží i jako náhrada kondicionéru, ušetříte místo v batohu, ale zároveň neošidíte péči o vlasy.

Plné vyživené rty

I naše rty jsou často po zimě suché a popraskané. Dopřejte jim potřebnou přírodní péči s Bio Hydratačními séry na rty. Unikátní výtažek z mořské řasy a komplex kyseliny hyaluronové se dokonale postarají o zajištění hydratace, hebkosti i plnosti rtů.

Saloos TIP! Přivolejte léto s novými přírodními vůněmi hydratačních sér na rty BorůvkaTropical!

Borůvka a Tropical

O autorovi

Martina H.
Milovnice přírodní kosmetiky a hrdá majitelka kočky nám pečuje o blog a různé další texty. K nám do Saloos ji jako zkušenou markeťačku přilákala láska k aromaterapii a přírodním surovinám, zkrátka ke všemu, co je potřeba k celkové pohodě. Společně s naší milou kolegyní Alenou odpovídá na vaše dotazy, můžete se s ní potkat na přednáškách a festivalech u stánku Saloos. Ve volném čase se věnuje vinohradu a celoročně vyráží na toulky přírodou.