Luxusní pěnové novinky Saloos® – čistí a zároveň pečují

Bio Růžová čisticí pěna na pleť
Bio Růžová čisticí pěna na pleť

Bio čisticí pěna s prospěšnými extrakty šetrně odstraní nečistoty bez vysušení a podráždění pleti. Zanechá ji dokonale čistou a hebkou.

Skladem od 239 Kč
V Saloos se zrodila nová bio čisticí pěnová péče. Do puntíku vyladěné bio složení představuje jedinečné ingredience z přírody, tak jak je neznáte. Nadýchané přírodní pěny šetrně čistí a zároveň dokonale pečují o pokožku. Novinku nabízíme hned ve dvou variantách: pro dospělé a děti.

Bio Růžová čisticí pěna

Bio Růžová čisticí pěna

Dokonale čistí a zklidňuje pleť

Čištění pleti je základ zdravě vypadající pleti. Jemnou čisticí péči s pravou damašskou růží a vysokým obsahem účinných látek si ale vás obličej skutečně zamiluje. Anti-age ženšenový extrakt je silným antioxidantem, který podpoří přirozenou regeneraci a vyhlazení pleti.

Prospěšná prebiotika

Novinka navíc obsahuje prospěšné prebiotické kultury z fermentovaného zeleného čaje a zázvoru, které se postarají o zdravou rovnováhu mikrobiomu a zklidnění pleti. Zvláčňující komplex z arganového oleje ji zanechá po čisticím rituálu úžasně hydratovanou a vyživenou. A příjemná vůně růže dopřeje malý kousek aromaterapie každý den.

Účinky, které si pleť zamiluje

  • Důkladně čistí.
  • Vyživuje a zvláčňuje.
  • Zklidňuje citlivou pleť.
  • Podporuje přirozenou regeneraci.
  • Přispívá k omlazení pleti.

Bio Měsíčková mycí pěna pro děti

Bio Měsíčková mycí pěna pro děti

s levandulí a heřmánkem

Šetrně myje a pečuje o tělo a vlásky již od narození. Extra jemná pěna s pečujícími bylinkami a zvláčňujícím komplexem z mandlového oleje zanechá dětskou pokožku dokonale čistou a hebkou.

Kouzelná síla bylinek

Blahodárný měsíček lékařský, zklidňující heřmánek a konejšivá levandule podpoří její přirozenou regeneraci. Společně vytváří něžnou harmonickou vůni, která navodí příjemný koupací rituál. Mimořádné čisté přírodní složení nevysušuje a je vhodné pro každodenní péči o citlivou pokožku i se sklonem k ekzému.

Účinky, které si pokožka miminka zamiluje

  • Šetrně myje tělo a vlásky.
  • Důkladně vyživuje pokožku.
  • Podporuje přirozenou regeneraci.
  • Zklidňuje pokožku i mysl před spaním.
  • Je vhodná i při opruzeninách nebo ekzému.

O autorovi

Martina H.
Milovnice přírodní kosmetiky a hrdá majitelka kočky nám pečuje o blog a různé další texty. K nám do Saloos ji jako zkušenou markeťačku přilákala láska k aromaterapii a přírodním surovinám, zkrátka ke všemu, co je potřeba k celkové pohodě. Společně s naší milou kolegyní Alenou odpovídá na vaše dotazy, můžete se s ní potkat na přednáškách a festivalech u stánku Saloos. Ve volném čase se věnuje vinohradu a celoročně vyráží na toulky přírodou.