NOVINKA – Bio Aloe vera gel a 10 tipů na jeho použití

Bio Aloe vera gel
Bio Aloe vera gel

Osvěžující gel se 100% bio šťávou z aloe vera a hydratačním komplexem Fucocert® pro zklidnění suché a citlivé pokožky nejen po opalování, holení nebo štípnutí hmyzem.

Skladem od 195 Kč

Představte si maximum hydratace a pohodlí pro vaši pokožku. Příjemná představa, ale jak jí dosáhnout? My už to víme, proto představujeme luxusní chladivou novinku – Bio Aloe vera gel s patentovanou hydratační látkou Fucocert®.Objevte všechny fantastické možnosti jeho použití. 

Zázračný sukulent Aloe vera

Chladivé a zklidňující účinky tohoto výjimečného sukulentu zná snad úplně každý. Je to automaticky první pomoc, po které sáhneme při spálení od sluníčka nebo po štípnutí hmyzem. Věděli jste ale, že aloe vera toho umí mnohem více?

Připravili jsme si pro vás přehled 10 skvělých způsobů využití, pro které už nebudete chtít dát Bio Aloe vera gel z ruky nejen v létě.

1) Ošetření pokožky po spálení od sluníčka

O Aloe vera je známo, že má silné hydratační a zklidňující účinky při pálení, zarudnutí nebo dehydrataci pokožky. Přesně takovou péči kůže ocení po nadměrném slunění. Zároveň je ideálním produktem v případě, že se po pobytu na slunci objeví solární ekzém či solární dermatitida

Bio Aloe vera gel aktivuje produkci kolagenu, který přispívá k jejím přirozeným regeneračním procesům a vitálnímu stavu pokožky.

2) Pravidelná hydratace suchých míst

Trpí občas vaše pokožka na nadměrně vysušená, drsná místa nebo máte pocit jejího pnutí? Může se jednat o poruchu kožní bariéry, která se vyznačuje větší jemností a citlivostí. Schází jí totiž dostatek vody a lipidů.

Potřebné ošetření jí dopřeje Bio Aloe vera gel s okamžitým i dlouhodobým hydratačním účinkem. A pozor, můžete ho použít i jako velmi šetrný přírodní sprchový gel.

3) Lehká pleťová péče

Aloe vera je sama o sobě přirozeným stimulantem kolagenových vláken. Ve spolupráci s patentovanou látkou Fucocert® podporuje maximální a dlouhotrvající hydrataci s omlazujícím efektem. Vyzkoušejte Bio Aloe vera gel i na noc, ráno bude vaše pleť jako znovuzrozená.

4) Vyživující pleťová maska

Aloe vera je fantastickým beauty trikem, který vaši pleť obdaruje pořádnou porcí vláhy, živin a vitaminů. Přidejte k našemu Bio Aloe vera gelu 1-2 kapky rostlinného oleje a nechte působit přes noc jako výživnou masku. Budete překvapeni, jak je pleť i po ránu hydratovaná a svěží.

5) Proti akné

Podle mnohých studií má aloe vera vysoký terapeutický potenciál na mírné až střední akné. Náš Bio Aloe vera gel navíc obsahuje i patentovanou látku Fucocert®, která má klinicky ověřené protizánětlivé a zklidňující účinky.

6) Při sklonu k ekzému a šupinatění 

Aloe vera sice zázračně nevyléčí ekzém či lupénku, ale šetrně se postará o problematická místa, která se vyznačují svěděním a sklonem k šupinatění. Bio Aloe vera gel jí podle klinické studie zajistí příjemný pocit a zklidnění i po několik hodin.

7) Pro krásné silné vlasy

Bio Aloe vera gel perfektně zklidní i pokožku hlavy. Přirozeně pomáhá zmírnit maštění vlasů a udržovat je dokonale čisté. Má také vysoký podíl vitaminů, které vlasy vyživí a posílí.

Náš gel ze šťavnatého sukulentu můžete použít jako lehkou hydratační masku na vlasy i pro okamžitý styling neposedných pramínků. Fucocert® svým zjemňujícím účinkem přispívá k oživení poškozených konečků.

Saloos tip! Vyzkoušejte Bio Aloe vera gel jako vyživující masku na vlasy. Množství přibližně 1-2 lžic gelu naneste do délek a nechte chvíli působit. Pro ještě intenzivnější výživu přidejte do gelu 1 lžičku Bio kokosového oleje. Poté umyjte teplou vodou a šamponem.

8) Zklidnění po holení a depilaci

Během holení a depilace dochází k mechanickému poškození svrchní části kůže, která plní ochrannou funkci. A přesně to může za začervenání, suchost nebo svědivost. A přitom stačí hned po holení či depilaci aplikovat malé množství Bio Aloe vera gelu a nožky budou v pohodě.

A pozor, díky antimikrobiálním vlastnostem je Bio aloe vera gel neocenitelným pomocníkem i po holení vousů.

9) Na těžké, oteklé nohy

Trápí vás po celém dni těžké, nateklé nohy? Bio Aloe vera gel s příjemným chladivým efektem je úžasně osvěží. Ve spojení s lehkou masáží je vrátí zase do formy!

Saloos tip! Přidejte přibližně do 1 lžíce Bio Aloe vera gelu 1-2 kapky 100% přírodního esenciálního oleje Eukalyptus a dopřejte si lehké nožky.

10) Osvěžující pomocník v horkých dnech

Když venku řádí tropická vedra nebo vás trápí horečka, špatně se usíná. Nám se osvědčilo natřít spánky přirozeně chladivým Bio Aloe vera gelem, který okamžitě dopřeje báječné osvěžení.

Pro ještě chladivější pocit, který oceníte v práci i doma, doporučujeme do gelu přidat 1 kapku 100% přírodního esenciálního oleje Máta peprná.

Poznejte sílu Bio Aloe vera gelu

Saloos Bio Aloe vera gel je klíčem k optimální hydrataci, která zajistí potřebný komfort citlivé, suché a začervenalé pokožce. Obsahuje blahodárnou dužinu z aloe pravé v nejvyšší bio kvalitě.

Jedinečné účinky aloe vera násobí patentovaný komplex Fucocert®, čistě přírodní aktivní látka s okamžitým i dlouhodobým hydratačním účinkem. Ulevuje při pocitu svědění a štípání již 5 minut po aplikaci až o 47 %*.

Složení Bio aloe vera gelu je zcela bez parfemace, aby si aloe vera gel užila naplno i hypersenzitivní pokožka. Snadno se vstřebá, nelepí, zanechá příjemně chladivý pocit, který si okamžitě zamilujete.

  • Uleví pokožce při svědění, zarudnutí
  • Příjemně chladí a zklidňuje
  • Zajišťuje optimální hydrataci
  • Nastartuje přirozenou regeneraci
  • Dokonale se postará i o vlasy

*na základě klinické studie

O autorovi

Martina H.
Milovnice přírodní kosmetiky a hrdá majitelka kočky nám pečuje o blog a různé další texty. K nám do Saloos ji jako zkušenou markeťačku přilákala láska k aromaterapii a přírodním surovinám, zkrátka ke všemu, co je potřeba k celkové pohodě. Společně s naší milou kolegyní Alenou odpovídá na vaše dotazy, můžete se s ní potkat na přednáškách a festivalech u stánku Saloos. Ve volném čase se věnuje vinohradu a celoročně vyráží na toulky přírodou.