NOVINKA Intimia – BIO Intimní mycí pěna

Bio Intimia – intimní mycí pěna
Bio Intimia – intimní mycí pěna

Obláčkově jemná bio intimní mycí pěna vyvinutá s ohledem na potřeby žen a dívek. Citlivě pečuje o intimní partie při mytí a holení.

Skladem od 151 Kč

Objevte novinku v péči o pokožku nejen intimních partií. Intimní mycí pěna se pyšní 100% přírodním složením. Pečující přírodní složky i aktivní látky s prokazatelnými účinky jsme v Saloos vybrali s ohledem na potřeby žen a dívek. Jemně nadýchaná pěna se postará o pokožku při mytí i holení.

Jemný dotek přírody

Citlivá místa si zaslouží tu nejjemnější péči, proto v sobě Bio Intimia kombinuje blahodárné přírodní extrakty a účinné aktivní látky . Komplex z mandlového oleje ve spojení se zázračným měsíčkem lékařským zanechají pokožku po mytí i holení zklidněnou a hebkou. Bio aloe vera posiluje zklidňující účinky a zároveň napomáhá přirozené regeneraci.

Intimní pěna s ochrannými účinky

Pečující rostlinné složení obohacují pečlivě vybrané přírodní aktivní látky BioEcolia a Teflose s klinicky ověřenými účinky. Efektivně chrání před nežádoucími mikroorganismy a současně pomáhají udržet přirozenou mikroflóru pokožky intimních partiií. Mimořádně šetrně na ní vytváří ochrannou vrstvu proti přilnutí bakterií. 100% přírodní esenciální oleje tea tree a manuka podporují antimikrobiální účinky a spolu s geránií, která symbolizuje a povzbuzuje ženskost, dodávají pěně příjemnou vůni.

Intimia

Ověřené výsledky pro účinnou ochranu citlivé pokožky

  • vhodná pro každodenní použití i při holení
  • citlivě pečuje o pokožku intimních partií
  • zklidňuje podrážděnou kůži
  • napomáhá obnově přirozené mikroflóry*
  • vytváří ochrannou vrstvu proti bakteriím*
  • podporuje přirozenou regeneraci

*klinicky ověřené výsledky

O autorovi

Martina H.
Milovnice přírodní kosmetiky a hrdá majitelka kočky nám pečuje o blog a různé další texty. K nám do Saloos ji jako zkušenou markeťačku přilákala láska k aromaterapii a přírodním surovinám, zkrátka ke všemu, co je potřeba k celkové pohodě. Společně s naší milou kolegyní Alenou odpovídá na vaše dotazy, můžete se s ní potkat na přednáškách a festivalech u stánku Saloos. Ve volném čase se věnuje vinohradu a celoročně vyráží na toulky přírodou.