​NOVINKA – Kouzelná přírodní tonika pro pleť bez chybičky

100% Bio květinové vody (neboli hydroláty) jsou osvědčeným receptem pro úžasně hydratovanou, svěží a čistou pleť, dokonale připravenou na další péči. Vznikají nejšetrnější parní destilací lístků a květů bylin s výjimečnými regeneračními a aromaterapeutickými účinky.

Poznejte nové bio květinové vody Saloos®

Vyzkoušejte jedinečná 100% přírodní tonika – zklidňující heřmánek , hojivý vilín nebo magickou neroli. Jsou plné bioaktivních látek, přírodních vosků a jemných esenciálních olejů. Extra jemný rozprašovač vytváří příjemnou osvěžující mlhu pro snadnou aplikaci.

100% Bio Heřmánková voda

Heřmánek lékařský, tradiční a hojně používaná bylinka s vysokým obsahem chamazulénu, bisabololu, flavonoidů a dalších účinných látek slouží lidem již po celé generace pro výrobu léčivých mastí a uklidňujících čajů.

Zklidňující přírodní tonikum

100% Bio Heřmánková voda, známá antimikrobiálními účinky, důkladně čistí pleť a přispívá k jejímu zmatnění. Tonizuje, účinně redukuje maz a předchází ucpávání pórů . Zklidňuje pokožku se sklonem k zarudnutí a ekzému. Šetrně pečuje o citlivou dětskou pokožku i v místech s opruzeninami. Sladce bylinná vůně stejně jako šálek heřmánkového čaje dopřeje pocit báječné relaxace.

Saloos tip! Máte citlivou a problematickou pleť? Nanášejte 100% Bio heřmánkovou vodu alespoň 2-3 denně, ráno a večer můžete péči podpořit Bio pleťovým olejem Heřmánek.

100% Bio Vilínová voda

Vilín virginský – Hamamelis je exotický keř s výjimečnými antioxidačními vlastnostmi. Jeho jedinečné účinky si zamilovali pro léčebné účely indiáni. Je výjimečný vysokým obsahem tříslovin a flavonoidů, což jsou ony zázračné látky, které z něj dělají ideální produkt pro regeneraci pokožky.

Čisticí přírodní tonikum

100% Bio Vilínová voda příjemně osvěžuje a dodává vláhu každé pleti, navíc reguluje činnost mazových žláz. Díky svým protizánětlivým a stahujícím účinkům je jako stvořená pro mastnou, smíšenou a problematickou pleť. Skvěle pečuje také o vlasy, které zanechává lesklé a zářivé. Má příjemnou vůni, která přináší klid a vnitřní stabilitu.

Saloos tip! Vyzkoušejte 100% Bio vilínovou vodu formou sedací koupele pro šetrnou péči o citlivou pokožku i intimní partie.

100% Bio Neroli voda z pomerančových květů

Vůně z květů hořkého pomerančovníku, je natolik výjimečná, že si ji zamilovala princezna Anne Marie z Neroli, po které je pojmenována. Neroli má úžasné množství aktivních látek, které jsou zdrojem cenné energie pro pokožku i mysl.

Vitalizující přírodní tonikum

100% Bio Neroli voda osvěžuje a navrací vitalitu unavené pleti. Báječně čistí, regeneruje rozjasňuje, pomáhá i při sklonu k červeným žilkám. Šetrně pečuje o pokožku po holení a slunění, usnadní rozčesávání vlasů. Napomáhá celkové relaxaci, je skvělým pomocníkem na cestách. Vůně neroli podporuje sebevědomí v období těhotenství, je oblíbená i u dětí.

Saloos tip! Použijte 100% Bio Neroli vodu v kombinaci s Extra bio Arganovým olejem SALOOS® pro restart unavené pleti.

Proč používat 100% Bio květinové vody

  • skvěle hydratují
  • mají optimální pH
  • jemně dočišťují a tonizují
  • předávají pleti aktivní rostlinné látky
  • připravují pleť na následující péči
  • zklidňují pokožku
  • usnadňují rozčesávání vlasů
  • jsou ideální i pro pokožku miminka

O autorovi

Martina H.
Milovnice přírodní kosmetiky a hrdá majitelka kočky nám pečuje o blog a různé další texty. K nám do Saloos ji jako zkušenou markeťačku přilákala láska k aromaterapii a přírodním surovinám, zkrátka ke všemu, co je potřeba k celkové pohodě. Společně s naší milou kolegyní Alenou odpovídá na vaše dotazy, můžete se s ní potkat na přednáškách a festivalech u stánku Saloos. Ve volném čase se věnuje vinohradu a celoročně vyráží na toulky přírodou.