NOVINKA pro dlouhodobě hydratované, hebké a plné rty

Představujeme Saloos® NOVINKU Bio hydratační sérum na rty s kyselinou hyaluronovou rovnou ve třech voňavých variantách. Okouzlující trio navazuje na nedávno uvedenou úspěšnou řadu Bioaktivní séra na rty, řasy a nehty. Podmaní si vaše rty úžasnými účinky i kouzelnými 100% přírodními vůněmi. 

Hydratace, omlazení a plnější rty

Dopřejte svým rtům nejlepší péči z přírody. Saloos® Bio hydratační séra na rty s unikátním komplexem kyseliny hyaluronové, patentovanou anti-age složkou z mořské řasy, extra bio arganovým a ricinovým olejem se o ně dokonale postarají.

Bio hydratační séra na rty Saloos

Jedinečná kombinace pečujících bio rostlinných olejů a výjimečných bioaktivních látek zajistí důkladné zvláčnění, hydrataci a regeneraci rtů. Obnovuje jejich přirozenou barvu a lesk a zanechává je plnější průměrně o 21 %*. Dlouhodobě zanechávají rty jemné a hebké na dotek.

Příjemným bonusem je i praktický aplikátor pro snadné nanášení. A nejen to, nádherné 100% přírodní vůně si vaše rty okamžitě zamilují.

* na základě klinické studie při pravidelné nanášení 2x denně po dobu min. 2 týdnů.

Ekologický obal z travnatého papíru

Bio hydratační séra jsou zabalena do ekologické krabičky z travnatého papíru. Ten se vyrábí přímo v Evropě z trávy, která se sklízí i několikrát ročně. Po sklizni se usuší, nadrtí, rozemele a vylisuje. 

Bio hydratační séra na rty Saloos

Travnatá krabička překvapí výrazně nižším množstvím spotřebované vody a energie, čímž se také snižují emise ve prospěch klimatu. K výrobě papíru z trávy navíc nejsou potřeba žádné chemikálie.

Je libo kokos, růži nebo vanilku?

Těšit se můžete na luxusní účinky a čistě přírodní vůně přímo k nakousnutí. Vybírat můžete ze tří báječných variant:

Bio olej na rty Kokos

  • Hydratační sérum na rty Kokos s exotickým kokosem

Bio olej na rty Růže

  • Hydratační sérum na rty Růže s omlazující damašskou růží

Bio olej na rty Vanilka

  • Hydratační sérum na rty Vanilka s vanilkou Bourbon

Proč si je vaše rty zamilují?

  • obsahují kyselinu hyaluronovou pro dlouhotrvající hydrataci
  • dodávají rtům plnost, hebkost a přirozený lesk
  • intenzivně hydratují a zvláčňují
  • chrání před vysušováním a popraskáním

Nové vyletněné 100% přírodní vůně

Vyzkoušejte osvědčená Bio Hydratační séra na rty i v nových svěžích vůních Borůvka a Tropical!

Borůvka a Tropical

O autorovi

Martina H.
Milovnice přírodní kosmetiky a hrdá majitelka kočky nám pečuje o blog a různé další texty. K nám do Saloos ji jako zkušenou markeťačku přilákala láska k aromaterapii a přírodním surovinám, zkrátka ke všemu, co je potřeba k celkové pohodě. Společně s naší milou kolegyní Alenou odpovídá na vaše dotazy, můžete se s ní potkat na přednáškách a festivalech u stánku Saloos. Ve volném čase se věnuje vinohradu a celoročně vyráží na toulky přírodou.