NOVINKA pro léto bez štípanců

Milujete procházky lesem, cyklovýlety a těšili jste se celou zimu na setkávání na zahradě či terase? Pak jistě víte, že nejvíc starostí nám v letních měsících dokáží při pobytu venku nadělat nečekané nálety hmyzu. My jsme v Saloos přišli s řešením, které je navíc 100% přírodní, bez zbytečné chemie a prakticky zabalené na všechna letní dobrodružství!

Léto v pohodě a bez štípanců

Asi každý milovník aromaterapie ví, že na komáry platí citronela. Tato bylinka s jemnou citrusovou vůní je známá svými repelentními účinky natolik, že pulty obchodů v květnu obsadí svíčky, mýdla i vonné tyčinky v této pro komáry nelibé vůni. I proto je hlavním esenciálním olejem v novém Tělovém spreji V přírodě v pohodě. Aby byl ale ještě účinnější, doplnili jsme i levanduli a hřebíček, 100% přírodní esenciální oleje, jež si s nežádoucím hmyzem poradí neméně účinně.

Šetrné složení pro celou rodinu

Vybrané funkční éterické oleje jsme naformulovali v takovém poměru, aby lahodily vašemu nosu a zároveň nevoněly komárům a klíšťatům. Tělový sprej s citronelou má čistě přírodní složení, neobsahuje žádné chemické sloučeniny ani DEET. Doporučujeme jej používat pro děti od 3 let, je dermatologicky testovaný na citlivou pokožku a nezanechává na ní nepříjemný pocit. Naopak bio aloe vera zajišťuje zvláčnění a vytváří jemný ochranný hydratující film.

Jednoduchá aplikace

Sprej do přírody je ideální před nanesením důkladně protřepat, aby se všechny složky optimálně propojily a poté můžete z přiměřené vzdálenosti nanést na kůži či oblečení. Pro maximalizaci jeho účinků je dobré aplikaci pravidelně opakovat každé 3 hodiny. Proto jsme také vybrali recyklovatelnou formu balení v lehké a dobře těsnící plastové lahvičce, která se na výletech nepronese.

Kombo na štípance

Než jsme náš bio sprej pustili do oběhu mezi vás, zákazníky, prošel důkladným testováním a nastavili jsme doslova vlastní kůži, abychom si byli opravdu jistí jeho účinky. I tak se ale může stát, že schytáte pár štípanců, když například dávku neobnovíte nebo budou komáři prostě neoblomní. Proto doporučujeme do batůžku přibalit i Bio Aloe vera gel, který se hodí nejen na případné kousance. Je skvělé ho mít s sebou, i když to přeženete s opalováním či na drobné ranky a odřeniny. Zkrátka buďte V přírodě v pohodě a připraveni na vše!

O autorovi

Martina H.
Milovnice přírodní kosmetiky a hrdá majitelka kočky nám pečuje o blog a různé další texty. K nám do Saloos ji jako zkušenou markeťačku přilákala láska k aromaterapii a přírodním surovinám, zkrátka ke všemu, co je potřeba k celkové pohodě. Společně s naší milou kolegyní Alenou odpovídá na vaše dotazy, můžete se s ní potkat na přednáškách a festivalech u stánku Saloos. Ve volném čase se věnuje vinohradu a celoročně vyráží na toulky přírodou.