​NOVINKA – Znáte naše funkční bio séra na řasy, rty a nehty?

Bio sérum na řasy a obočí
Bio sérum na řasy a obočí

Intenzivní přírodní sérum na řasy a obočí pro viditelné zlepšení délky a objemu. Dodává výjimečnou pevnost, sílu a lesk

Skladem od 184 Kč

Když se spojí věda s přírodou, vznikne skutečně účinná a zároveň šetrná kosmetika. A přesně taková je nová řada – Saloos Bio séra na rty, nehty a řasy vybavena prvotřídními rostlinnými výtažky pro vaši přirozenou krásu. V čem jsou výjimečná a proč stojí za to je vyzkoušet? 

Výsledky, které jsou vidět 

V dnešní době už ví každý, že je přírodní kosmetika ohleduplná k pokožce, přírodě a taky skvěle funguje. Výjimečnou sílu bylinek znaly už naše prababičky, věda ale posouvá péči o krásu ještě mnohem dál. 

Důkazem jsou inovativní bio séra na řasy, rty a nehty, které využívají aktivní výtažky z mořských řas, kamélií či konopí. Výjimečné extrakty ve spojení s osvědčenými bio rostlinnými oleji garantují viditelný efekt. Přináší ultimátní řešení pro všechny milovnice přírodní kosmetiky, které nedělají kompromisy. 

O dlouhých a hustých řasách nemusíte jen snít 

Kdo by nechtěl mít okouzlující pohled s dlouhými řasami i bez řasenky? Anebo dokonale upravené husté obočí i bez tetování? Prodloužení řas a zahuštění obočí, můžete snadno dosáhnout i přírodní cestou. A to s pomocí účinného bio séra s přírodními aktivátory růstu, které se postarají o podporu růstu horních a dolních řas i obočí. 

Bio růstové sérum na řasy a obočí 

Originální kombinace účinných výtažků z ibišku súdánského, světlice barvířské a bio ricinového oleje v patentované složce Growth Oleocactif® prokazatelně zlepšuje délku a objem řas až o 18 % za pouhé 4 týdny*. Současně je aktivně chrání proti vypadávání, lámání či řídnutí. Růst řas i obočí nejlépe podpoříte pravidelnou péčí, proto doporučujeme sérum nanášet od kořínků ke konečkům alespoň 2x denně. Nemusíte pomýšlet na umělé řasy, výsledky tohoto růstového séra vás mile překvapí. 

* výsledek klinické studie 

  • pro růst řas a obočí
  • prodloužení a objem
  • proti vypadávání a lámání řas

SOS péče na suché a popraskané rty 

Stále nemůžete najít ideální péči na rty, který je zanechá dlouhodobě hebké a vyživené bez vysušování? Na naše Bio regenerační sérum se můžete rozhodně spolehnout. Dlouho jsme testovali složení a konzistenci tak, aby dlouhodobě hydratovalo a chránilo krásu vašich rtů za každého počasí. 

Bio regenerační sérum na rty s CBD 

Říkáte si, v čem se liší sérum od klasického balzámu nebo oleje na rty? Odpověď se nabízí sama, v účinném složení. Běžné prostředky rty vyživují a zvláčňují, sérum ale umí ještě něco navíc. Nejenže okamžitě uleví, ale dlouhodobě přispívá ke zdravému stavu rtů. 

Prokazatelně pomáhá a zklidňuje díky patentovanému komplexu WAKAPAM s extraktem z divokých mořských řas a vysoce regeneračního CBD z léčivého konopí. Je rychlým pomocníkem při pocitu pnutí nebo pálení i šetrnou péčí při oparu. Mimořádně efektivní složení prokazatelně zvyšuje hydrataci rtů až o 44 %* a chrání je před vysušováním a popraskáním. 

Díky pěnovému aplikátoru se příjemně nanáší. Není tak nic snazšího než si dopřát pečující sérum na rty plné aktivních látek kdykoliv během dne. Odměnou vám budou krásně hydratované a omlazené rty. 

* na základě výsledků klinické studie 

  • hydratace a regenerace 
  • ideální na suché a popraskané rty
  • oživuje kontury
  • dodává plnost a přirozený lesk
  • šetrná péče při oparu

Dokonale upravené nehty bez laku 

Nedbale upravené nehty mohou zbytečně zkazit celý dojem z našeho jinak dokonalého zevnějšku. Suché, třepivé a lámavé nehty nebo záděry ale občas potrápí každého z nás. Nejčastěji bývají důsledkem nedostatku vitamínů, zvýšeného stresu nebo nadměrného namáhání. Zpátky do formy je nejlépe vrátíte pořádnou porcí výživných aktivních látek a zvláčňujících olejů. 

Bio posilující sérum na nehty 

Pro manikúru jako ze salonu jsme vybavili sérum na nehty unikátním komplexem K-Oleo. Synergická kombinace antioxidantů z čajovníkové růže a kamélií s bio dýňovým a bio ricinovým olejem prokazatelně zlepšuje stav nehtů *. Spolu s výjimečným obsahem zinku a vitaminu E zvyšuje odolnost proti lámání a třepení, vroubkatým a hrbolatým nehtům. Zjemňuje nehtovou kůžičku a citlivě pečuje o záděry

Můžete se těšit na skvělé výsledky a příjemnou vůni, kterou zajistí 100% esenciální oleje z kadidlovníku, myrhy a geránie. Svými antimikrobiálními vlastnostmi navíc podpoří hygienu při úpravě nehtů. Pro nejlepší výsledky doporučujeme olejíček vetřít do nehtu a jeho okolí alespoň 1x denně. 

* na základě výsledků klinické studie

  • posiluje a podporuje růst nehtů
  • vyživuje e regeneruje
  • změkčuje nehtovou kůžičku
  • pomáhá proti třepení a lámání nehtů
  • zvyšuje přirozený lesk
  • obsahuje důležité vitaminy na nehty

O autorovi

Martina H.
Milovnice přírodní kosmetiky a hrdá majitelka kočky nám pečuje o blog a různé další texty. K nám do Saloos ji jako zkušenou markeťačku přilákala láska k aromaterapii a přírodním surovinám, zkrátka ke všemu, co je potřeba k celkové pohodě. Společně s naší milou kolegyní Alenou odpovídá na vaše dotazy, můžete se s ní potkat na přednáškách a festivalech u stánku Saloos. Ve volném čase se věnuje vinohradu a celoročně vyráží na toulky přírodou.