NOVINKY po maximální hydrataci

Hydratační bioaktivní sérum
Hydratační bioaktivní sérum

Mimořádně hydratující bioaktivní sérum se svěží vůní okurky a komplexem aktivních látek udržuje mladistvý vzhled pleti.

Skladem od 304 Kč

Hydratace je základ nejen v péči o pleť. S příchodem chladného podzimu, zimy a suchého vzduchu, se hydratace stává klíčovým prvkem pro udržení zdravé a krásné pleti. Zařaďte do své kosmetické rutiny bio hydratační novinky od Saloos a oživte svou pleť s osvěžujícím okurkovým extraktem

Hydratace bez legrace

Bio Hydratační pleťové tonikumHydratační bioaktivní sérum s okurkou obsahují výjimečné bio ingredience a rostlinné aktivní látky a tvoří jemnou hydratující péči pro každý typ pleti. Okurka je známá svými hydratačními a zklidňujícími účinky na pleť a spolu s aktivními látkami s klinickými studiemi přináší mimořádnou porci hydratace. Oba produkty nové svěží řady vás navíc překvapí příjemnou okurkovou vůní.

Okurková tonizace

Tonikum z hydratační řady od Saloos představuje víc než jen pouhý produkt k dočištění a tonizaci pleti. Díky blahodárným výtažkům z listů opuncie a ibišku súdánského vyniká i antioxidačními a vysoce hydratačními účinky. Uzamyká vlhkost v pokožce a poskytuje okamžitou i dlouhodobou hydrataci. Okurkový extrakt pomáhá se stažením pórů, zklidněním a zjemněním pleti.  Bio Hydratační pleťové tonikum je multifunkčním přírodním pomocníkem k zajištění mimořádné hydratace, stažení pórů a zároveň připraví pokožku pro další péči.

To musíte zkusit*:

  • zlepšuje hydrataci až o 190 %
  • snižuje podráždění pokožky
  • o 60 % snižuje ztrátu vody z pokožky
  • poskytuje okamžitou i dlouhodobou hydrataci
  • má antioxidační účinky

*klinicky ověřené výsledky

Hydratace na maximum

Pokrokové bioaktivní sérum vás ohromí svým čistě přírodním složením i mimořádnými hydratačními účinky. Precizně vyladěné přírodní složení skrývá dokonale pečující aktivní látky z divokých australských bobulí a fermentovaného jasanu, které osvěží a hydratují pleť již po prvním použitíHydratační bioaktivní sérum se postará o okamžitou i dlouhodobou hydrataci pleti a díky obsaženému okurkovému výtažku bude navíc dokonale jemná a zklidněná.

Mimořádná porce hydratace*:

  • zlepšuje okamžitou hydrataci až o 59 %
  • redukuje vrásky až o 40 %
  • zvyšuje dlouhodobou hydrataci až o 34 %
  • zvyšuje antioxidační účinek o 28 %
  • celkově zlepšuje hloubkovou hydrataci
  • snižuje šupinatění pokožky až o 34 %

*klinicky ověřené výsledky

Dejte pleti napít a sáhněte po okurkových novinkách od Saloos. Budeme rádi, když nám dáte vědět na sociálních sítích, jak jste s nimi spokojeni. 

O autorovi

Martina H.
Milovnice přírodní kosmetiky a hrdá majitelka kočky nám pečuje o blog a různé další texty. K nám do Saloos ji jako zkušenou markeťačku přilákala láska k aromaterapii a přírodním surovinám, zkrátka ke všemu, co je potřeba k celkové pohodě. Společně s naší milou kolegyní Alenou odpovídá na vaše dotazy, můžete se s ní potkat na přednáškách a festivalech u stánku Saloos. Ve volném čase se věnuje vinohradu a celoročně vyráží na toulky přírodou.