Růžová kosmetika z čisté přírody

Královna květin, růže, je nejpopulárnější květinou světa. Symbolizuje romantiku a smyslnost a nejen, že zaujme na první pohled, získá si vás navíc i svojí podmanivou vůní. A právě díky ní a svým pečujícím účinkům je oblíbenou součástí kosmetických výrobků. Vytvořte si jedinečnou bio přírodní růžovou rutinu se Saloos s omamnou vůní a aromaterapeutickými účinky damašské růže.

Péče o pleť růžově

Podmanivá vůně růže vás může doprovázet při kompletní ranní i noční péči. Večer začněte čištění pleti s hydrofilním odličovacím olejem  Argan Revital pro dokonalé odlíčení make-upu. Získá si vás nejen vůní, které vévodí damascénská růže, ale i obsahem vzácného bio arganového oleje, díky němuž získáte pro svou pleť i extra porci výživy a hydratace. Ráno i večer pleť můžete hýčkat nadýchanými obláčky Bio Růžové čisticí pěny. Ta pomůže s odstraněním zbývajících nečistot na pleti a něžně připraví pleť na další péči . Navíc je obohacená o anti-age ženšenový extrakt a tím podporuje omlazení pleti .

Přírodní péče o pleť

Růžová voda = tonizace, hydratace a osvěžení s vůní růží

Kouzelná síla rostlin se skrývá v  Růžové vodě 100% bio, kterou můžete použít kdykoliv během dne i na cestách. Díky praktickému obalu s rozprašovačem si dopřejete malý kousek aromaterapie kdykoliv si jen vzpomenete. Růžový hydrolát vám poslouží jako náhrada tonika při čištění pleti, usnadní rozčesávání vlasů a dokonale zklidní také dětskou pokožku.

květinovka

Saloos TIP! Vyzkoušejte růžovou vodu i ve formě obkladů na citlivé oční okolí, otoky či ke zklidnění pokožky po opalování nebo depilaci.

To nejlepší nakonec

Dokonale vyčištěná a tonizovaná pleť je perfektně připravená na jemnou olejovou vyživující péči. Nechte se okouzlit bio pleťovými oleji, které představují přírodní alternativu k dennímu i nočnímu krému. Nejkvalitnější bio oleje lisované za studena doplňuje damašská růže hned ve dvou variantách -  Argan RevitalRůže. Dopřát si můžete i péči hodnou královny. Argan & Opuncie – Růže 100% bio obsahující bio arganový a opunciový olej působí jako přírodní lifting a pleť po ní vykvete do krásy stejně jako růže.

Bio tělová růžová kosmetika

Nemůžete se růžové vůně a jejích pěsticích účinků nabažit? Pak sáhněte navíc po tělové přírodní kosmetice s touto kouzelnou ingrediencí. Jemné  Šlehané bio růžové máslo dokonale nahradí tělové mléko a každodenní mazání zpříjemní našlehané bio bambucké máslo s růží damašskou a omlazující Q10. Vyživující péči můžete pokožce dopřát i s  Bio masážním a tělovým olejem Růže. Relaxační růžový olej napomáhá dokonalému uvolnění při masáži či koupeli a navíc zanechává pokožku dokonale hydratovanou a vyživenou.

Saloos TIP! Vytvořte si romantickou lázeň s omamnou vůní růží přidáním masážního oleje Růže. Ozdobte koupel okvětními plátky růže, přidejte pár svíček a domácí wellness je na světě do pár minut!

Něco navíc

Chcete-li se do damašské růže zahalit od hlavy až k patě, pak určitě zapátrejte na www.saloos.cz, kde najdete krom výše zmíněných například úžasné  Bio Hydratační sérum na rty s růží nebo Bio přírodní deodorant zajišťující přírodní ochranu před pocením s růžovou vůní. Zahalte se do nádherné vůně, která něžně pohladí smysly i duši , zdůrazňuje a posiluje ženskost a vykouzlí úsměv na tváři. Přírodní kosmetika s vůní královny květin vám přinese malý kousek aromaterapie na každý den.

deodorant

Saloos TIP! Růžovou kosmetikou Saloos můžete potěšit i své blízké. Vytvořte jim dárkový balíček na míru a nakombinujte do něj růžové přírodní produkty.

Ponořte se do nádherné vůně královny květin s bio kosmetikou Saloos. Dejte nám vědět na sociálních sítích, který růžový produkt si získal Vaše ❤️.

O autorovi

Martina H.
Milovnice přírodní kosmetiky a hrdá majitelka kočky nám pečuje o blog a různé další texty. K nám do Saloos ji jako zkušenou markeťačku přilákala láska k aromaterapii a přírodním surovinám, zkrátka ke všemu, co je potřeba k celkové pohodě. Společně s naší milou kolegyní Alenou odpovídá na vaše dotazy, můžete se s ní potkat na přednáškách a festivalech u stánku Saloos. Ve volném čase se věnuje vinohradu a celoročně vyráží na toulky přírodou.