Saloos tip na vánoční dárek pro maminku

Maminka je nejkrásnější na světě, v tom už máme odmalička jasno. I o krásu je ale potřeba pečovat, nejlépe přírodní kosmetikou s aromaterapeutickými účinky jako příjemným bonusem navíc. Pokud tedy právě teď hledáte, co dát mamince pod stromeček, jste tady správně.

Zklidnění & Hydratace pleti 

Luxusní kosmetická sada s Hyaluronovým sérem, hydrofilním odličovacím olejem Levandule a 100% Bio levandulovou bude pod stromečkem vypadat nádherně. Ukrývá vše potřebné pro správnou přírodní péči o pleť. Postará se o intenzivní hydrataci, dokonalé odlíčení a regeneraci pro celkové omlazení. Celému balíčku vévodí oblíbená léčivka - levandule lékařská s vůní rozkvetlé Provence. 

Dárková kazeta Saloos

Bio sérum na rty Saloos

Rty si stejně jako maminka zaslouží hýčkání po celý rok. Překvapte ji jedinečným Bio sérem na rty s časem prověřenými extrakty ze vzácných rostlin – aktivním výtažkem z mořské řasy WAKAPAMP, konopným antioxidantem CBD a výjimečnými bio oleji pro hydratovanější rty až o 44 %*. Při pravidelné péči zůstanou úžasně hebké. 

* na základě klinické studie 

Bio regenerační sérum na rty Saloos

Domácí aroma lékárnička

Vybraná sada 100% esenciálních olejů bude pečovat o vaši maminku se stejnou láskou, s jakou se o vás ona starala, když jste byli malí a bylo vám ouvej. Potěšte esencemi z výjimečných rostlin, které pomůžou při nachlazení, bolesti hlavy, nervozitě nebo únavě. Užijte si společné chvilky aromaterapie plné radosti. 

Domácí aroma lékářnička Saloos

Saloos tip na vánoční dárek pro maminku

Chtěli byste mamince věnovat originální dárek a jedinečný zážitek? Obdarujte ji interaktivním online kurzem Základy aromaterapie, kde se dozví o účincích rostlin a všech možnostech použití. Vyzkouší si výrobu přírodní kosmetiky a po absolvování obdrží certifikát. Před samotným kurzem jí navíc pošleme Saloos balíček s esenciálními oleji, základem pro výrobu originálního masážního oleje a vzorečky přírodní kosmetiky.

O autorovi

Martina H.
Milovnice přírodní kosmetiky a hrdá majitelka kočky nám pečuje o blog a různé další texty. K nám do Saloos ji jako zkušenou markeťačku přilákala láska k aromaterapii a přírodním surovinám, zkrátka ke všemu, co je potřeba k celkové pohodě. Společně s naší milou kolegyní Alenou odpovídá na vaše dotazy, můžete se s ní potkat na přednáškách a festivalech u stánku Saloos. Ve volném čase se věnuje vinohradu a celoročně vyráží na toulky přírodou.