​Saloos tip na vánoční dárek pro tatínka

Vybrat dárek pro tátu nebývá na první pohled lehké, zvlášť když se jedná o kosmetiku. S našimi zaručenými tipy na dárek pro tatínka k Vánocům to ale zvládnete během chvilky. A věděli jste, že muži mají také rádi aromaterapii? Stačí jen zvolit ty správné vůně. 

Gentleman & ProVous 

I tátova pleť si zaslouží tu nejlepší přírodní péči. Pěstěný vzhled, bezchybná pleť i silné lesklé vousy jsou vizitkou každého moderního gentlemana. Dopřejte mu luxusní pleťové oleje s mužnou vůní. Gentleman regeneruje a zklidňuje pleť nejen po holení. Provous s patentovaným komplexem HAIR Oleobooster® pomáhá chránit vousy před ztrátou barvy, lesku a krepatěním. 

Tip na dárek pro tátu Saloos

Koupelový olej Eukalypt-Tymián

Maličkost, která tátu potěší. Přesně takové jsou přírodní koupelové a sprchové oleje Saloos s jedinečnými aromaterapeutickými účinky. Jednou z vůní, která nastartuje vnitrní sílu je Eukalypt-Tymián. Jeho výrazná povzbuzující vůně pomáhá v době nachlazení nebo při zvýšené únavě. Velmi oblíbeným panským sprchovým olejem je i Jalovec. 

Eukalyptový koupelový olej Saloos

Hořčík & Lymfa & Body 

Rozmazlete tátu příjemnou relaxací, kterou si užije v pohodlí domova. Originální dárkový set udělá radost každému aktivnímu i rekreačnímu sportovci. Je jako stvořený pro každého, koho baví zdravý životní styl a s láskou pečuje o své tělo. Uleví od únavy, namožení těla i studených končetin

Masážní dárkový set Saloos

Saloos tip na dárek pro tatínka k Vánocům

Došli jste až sem a stále si nejste jisti, zda se tatínkovi trefíte do vkusu? Pak není nic jednoduššího než darovat kosmetiku dle vlastního výběru – krásný dárkový poukaz.

O autorovi

Martina H.
Milovnice přírodní kosmetiky a hrdá majitelka kočky nám pečuje o blog a různé další texty. K nám do Saloos ji jako zkušenou markeťačku přilákala láska k aromaterapii a přírodním surovinám, zkrátka ke všemu, co je potřeba k celkové pohodě. Společně s naší milou kolegyní Alenou odpovídá na vaše dotazy, můžete se s ní potkat na přednáškách a festivalech u stánku Saloos. Ve volném čase se věnuje vinohradu a celoročně vyráží na toulky přírodou.