Síla zázračného Bio Aloe vera oleje

Bio Aloe vera olej
Bio Aloe vera olej

Hloubkově hydratuje a vyživuje suchou, citlivou pokožku. Zmírňuje podráždění po opalování, holení a štípnutí hmyzem.

Skladem od 178 Kč

Aloe vera je již od pradávna považována za rostlinný zázrak. Hojivý sukulent si oblíbilo léčitelství, moderní medicína i kosmetické firmy. Jako chladivý gel jej zná úplně každý, věděli jste ale, že v podobě olejového extraktu se jeho prospěšné účinky ještě násobí?

Bio Aloe vera olej se získává pečlivou extrakcí listů z aloe pravé tak, aby se maximálně zachovaly jeho aktivní látky, které tvoří v kombinaci s kvalitním za studena lisovaným rostlinným olejem v bio kvalitě skutečný kosmetický zázrak. 

A právě v této jedinečné podobě aloe propůjčuje suché a namáhané pokožce dlouhodobou hloubkovou hydrataci a regeneraci. Skvěle uzamyká vlhkost a zabraňuje její ztrátě.

Elixír z Aloe vera

Ať už vás trápí spálení od sluníčka, bodnutí hmyzem či podráždění způsobené holením , tento přírodní poklad poskytuje okamžitou úlevu. I malé množství oleje účinně zmírní nepříjemné projevy a podpoří přirozenou obnovu ochranné bariéry proti vnějším vlivům. 

Dopřeje pokožce maximální regeneraci pro její zdravý a mladistvý vzhled. Blahodárně působí i na pleť citlivou a problematickou a má příznivý vliv na akné. Ve světě je velkým hitem pro šetrnou péči o jemnou pokožku hlavy a vlasů.

Olejový extrakt z aloe je nejen neocenitelným pomocníkem, který si rozhodně zaslouží místo v domácí lékárničce, ale i skvělým základem pro výrobu přírodní kosmetiky. Obsahuje velké množství živin a vitamínů, které pomáhají pokožku dlouhodobě hloubkově vyživovat. Navíc se dokonale doplňuje s dalšími esenciálními i rostlinnými oleji a nabízí tak nepřeberné množství kouzelných kombinací.

Saloos tip! Vyzkoušejte vyživující vlasový zábal pro lesklé a pružné vlasy bez lupů. Smíchejte 1 polévkovou lžíci Bio Aloe vera oleje s 1 kapkou esenciálního oleje Bio Cedrového dřeva nebo Bio Rozmarýny a tuto směs jemně vmasírujte do vlhkých vlasů. Zabalte vlasy do fólie nebo ručníku a nechte vlasový elixír přibližně hodinu působit. Poté vlasy umyjte šamponem a nechte volně uschnout.

Proč právě Bio Aloe vera olej?

  • Vysoce hydratuje a chrání pokožku před ztrátou vlhkosti
  • Hloubkové regeneruje kůži
  • Příznivě působí na akné a atopický ekzém
  • Zklidňuje pokožku po opalování
  • Zmírňuje projevy podráždění
  • Šetrně pečuje o zhojené jizvy
  • Je ideální pro péči o citlivou pokožku hlavy
  • Lehká a příjemná struktura

O autorovi

Martina H.
Milovnice přírodní kosmetiky a hrdá majitelka kočky nám pečuje o blog a různé další texty. K nám do Saloos ji jako zkušenou markeťačku přilákala láska k aromaterapii a přírodním surovinám, zkrátka ke všemu, co je potřeba k celkové pohodě. Společně s naší milou kolegyní Alenou odpovídá na vaše dotazy, můžete se s ní potkat na přednáškách a festivalech u stánku Saloos. Ve volném čase se věnuje vinohradu a celoročně vyráží na toulky přírodou.