TIP NA DÁREK – Originální sady 100% esenciálních olejů Saloos®

Domácí aroma lékárnička
Domácí aroma lékárnička

Praktická sada 100% přírodních esenciálních olejů pro rychlou pomoc z přírody, ať už jste doma nebo na cestách

Skladem od 537 Kč

Přivoňte si k pečlivě vybraným sadám nejoblíbenějších esenciálních olejů Saloos®. Přináší to nejlepší z aromaterapie do vašich domovů. 100% přírodní esenciální oleje z celého světa jsou neocenitelným zdrojem relaxace, povzbuzení i celkové vitality.

Potěší atraktivním přírodním balením s tipy a návody, ale i širokými možnostmi využití. Jsou snadným pomocníkem k vytvoření domácí pohody i originálním dárkem k Vánocům.

Lepší vnímání vůní obohatí o nové smyslové zážitky

Cvičení dělá mistra. Trénujte s námi nos pro návrat čichu po nemoci, nehodě nebo jen tak pro radost. Pronikněte do světa vůní s aromaterapeutickou sadou 5 výjimečných 100% přírodních esenciálních olejů. Procvičí vaše čichové centrum, podpoří dýchání a zharmonizuje tělo i duši. 100% esence si můžete naplno užít také v aromalampě, difuzéru, koupeli nebo masážní směsi.

Při Čichovém tréninku si procvičíte nos s těmito 100% přírodními esenciálními oleji: Geránie, Citron, Hřebíček, Eukalyptus a Máta peprná.

Čichový trénink

Procestujte celý svět s každým přivoněním

Dopřejte si blahodárné účinky aromaterapie v pohodlí domova. Vybrané 100% přírodní esenciální olejez celého světa oceníte jako pomocníky v různých situacích. Dodají svěžest a nezapomenutelnou vůni vašemu domovu, podpoří celkovou psychickou pohodu, soustředění a zklidní po náročném dni. Využijete je i při nevolnosti nebo nachlazení.

V sadě Kouzlo aromaterapie se můžete těšit na tyto 100% přírodní esenciální oleje: Eukalyptus, Červený pomeranč, Lemongrass, Meduňka s citronelou, Máta peprná.

Kouzlo aromaterapie

Objevte výjimečné účinky rostlin na tělo i duši

Pečlivě zvolené 100% přírodní esenciální oleje jsou skvělými bojovníky při nachlazení, únavě, nespavosti, bolestech hlavy a dalších. Povzbudí, uleví a jsou také důležitou prevencí. Vybavte se přírodní lékárničkou s nejúčinnějšími a nejoblíbenějšími esencemi pro vitalitu a příjemnou vůni domova.

V sadě Domácí aroma lékárnička se můžete těšit na tyto 100% přírodní esenciální oleje: Eukalyptus, Levandule, Tea-Tree, Citron a Nachlazení & Imunita.

Domácí aroma lékářnička

O autorovi

Martina H.
Milovnice přírodní kosmetiky a hrdá majitelka kočky nám pečuje o blog a různé další texty. K nám do Saloos ji jako zkušenou markeťačku přilákala láska k aromaterapii a přírodním surovinám, zkrátka ke všemu, co je potřeba k celkové pohodě. Společně s naší milou kolegyní Alenou odpovídá na vaše dotazy, můžete se s ní potkat na přednáškách a festivalech u stánku Saloos. Ve volném čase se věnuje vinohradu a celoročně vyráží na toulky přírodou.