Saloos vánoční tipy pro děti i rodiče

Mandlový & Dět. měsíčkový & Aloe vera
Mandlový & Dět. měsíčkový & Aloe vera

Něžně pečující dárek pro maminku i dítě, kterým dopřeje nejjemnější přírodní péči

Skladem od 388 Kč

Rodina je to nejcennější, rodina je všechno. Pohlaďte své nejmilejší přírodními dary, které představují tu nejjemnější péči matky přírody již od prvních dnů života. Vyberte takový dárek k Vánocům, který podpoří pohodu i zdraví celé rodiny.


Dárek pro maminku s miminkem

Hledáte dárek pro těhotnou kamarádku nebo čerstvou maminku? Inspirujte se bio kosmetickými sety na míru, se kterým si užije každodenní péči s miminkem na maximum.

Kojenecké šlehané máslo

Šlehané bambucké máslo v biokvalitě s hojivým měsíčkem a blahodárnými živinami něžně rozmazlí citlivou pokožku miminka. Potěší ale i maminku, kdy jemně opečuje její tělo po namáhavé fyzické zkoušce. Navíc je skvělou péčí o nehtová lůžka, pokožku po holení nebo suchá problematická místa.

Mandlový & Dět. měsíčkový & Aloe vera

Saloos dárková sada obsahuje jemňounký mandlový olej, který je ideální první péčí pro miminko i šetrnou přírodní alternativou k tělovým mlékům pro maminku. Dále jsme přidali dětský měsíčkový olej s hojivými účinky, vynikající k ošetření pokožky po koupání či v citlivé oblasti kolem plen. Nechybí ani zázračná Aloe vera, živinami nabitý extrakt pro okamžité zklidnění podráždění pokožky.

Sada pro celou rodinu

Rádi byste obdarovali celou rodinu dárkem, který ocení každý člen domácnosti? Věnujte svým nejbližším dárkový balíček, ve kterým se skrývá relax, krása i první pomoc z přírody.

Ricin & Aloe vera & Devatero kvítí

Po bio ricinovém oleji touží nejedna žena. Je to tajný přírodní recept na krásné řasy, husté obočí, ale i péči o zhojené jizvy. Aloe vera je základem domácí přírodní lékárničky, pomůže při spálenině, drobném poranění nebo svědění. Devatero kvítí se sílou 9 léčivých bylin přímo láka k masáži a je příjemným aromaterapeutickým rituálem na závěr náročného dne.

Pro každodenní péči – Relax

Vše, co potřebujete pro péči o tělo i duši. Skvělý masážní olej s uvolňující relaxační vůní si pro každodenní péči po koupeli i výjimečnou masáž jako z masérského salonu zamiluje celá rodina. Rakytníkový balzám zahalí pokožku do blahodárného bambuckého másla s hojivým rakytníkem. S balzámem na nehty proměníte každou manikúru v profesionální péči.

O autorovi

Martina H.
Milovnice přírodní kosmetiky a hrdá majitelka kočky nám pečuje o blog a různé další texty. K nám do Saloos ji jako zkušenou markeťačku přilákala láska k aromaterapii a přírodním surovinám, zkrátka ke všemu, co je potřeba k celkové pohodě. Společně s naší milou kolegyní Alenou odpovídá na vaše dotazy, můžete se s ní potkat na přednáškách a festivalech u stánku Saloos. Ve volném čase se věnuje vinohradu a celoročně vyráží na toulky přírodou.