Tip na vánoční dárky pro muže

Gentleman & ProVous
Gentleman & ProVous

Potěšte muže přírodní pánskou kosmetikou v elegantním dárkovém balení. Špičková péče pro dokonalý pěstěný vzhled

Skladem od 479 Kč
Hledáte originální dárek, který potěší přítele, manžela, bratra, tatínka, dědečka nebo kamaráda? Přečtěte si naše tipy, jak snadno vybrat ten nejlepší vánoční dárek pro muže. Najdete u nás nápady a inspiraci co zabalit pod stromeček pro sportovce i každého gentlemana, který o sebe rád pečuje.

Pleťová péče pro muže

Pleť každého muže si zaslouží stejně jako u ženy jen tu nejlepší přírodní péči. Pěstěný vzhled, bezchybná pleť i silné lesklé vousy jsou vizitkou každého moderního gentlemana. Dopřejte i svému muži luxusní péči s mužnou vůní.


Dárková kazeta Gentleman & Provous

Luxusní anti-age pánská péče je přímo „nabitá“ nejkvalitnějšími rostlinnými a esenciálními oleji s mužnou vůní. Regeneruje a zklidňuje citlivou, zarudlou či problematickou mužskou pleť nejen po holení. Bonusem je velmi příjemná struktura, která nemastí a rychle se vstřebává. Každý hrdý nositel vousů ocení profesionální péči jako od barbera. S pomocí patentované látky HAIR Oleobooster® pomáhá chránit vousy před ztrátou barvy, lesku, dehydratací a krepatěním. Šetrně pečuje i o pokožku v okolí vousů, kterou zklidňuje.

Dárek pro sportovce

Každý sportovec si zamiluje přírodní úlevu namoženého těla. Rozmazlete muže svého srdce příjemnou relaxací, kterou si užije snadno a rychle v pohodlí domova. Pořádná dávka zdraví a radosti je tím nejlepší dárkem pod stromeček.

Dárkový set Hořčík & Lymfa & Body

Dárková sada stvořena pro aktivního muže uleví od únavy, bolesti těla i chladných končetin. Je kompletní péčí o tělo s povzbuzujícími účinky i vůní. Dopřeje sportovci vše potřebné pro komplexní regeneraci.

Masážní a tělový olej Maratonec

Speciálně pro běžce a všechny, kteří stojí celý den na nohou jsme vyvinuli pěsticí péči nejen o nohy, ale i celé tělo. Síla bylinek pomáhá prokrvit, prohřát a nastartovat svaly k výkonu. Zároveň jemně pečují o namožené části těla a harmonizují mysl.

Sprchový olej Relax

Relaxace s konejšivou vůní bylinek pro chvilku pohody a očistné povzbuzení udělá radost každému muži. Snadná a rychlá relaxace povzbudí a dopřeje odpočinek po náročném dni. Navíc krásně zvláční pokožku a dodá jí pružnost a vitální vzhled.

O autorovi

Martina H.
Milovnice přírodní kosmetiky a hrdá majitelka kočky nám pečuje o blog a různé další texty. K nám do Saloos ji jako zkušenou markeťačku přilákala láska k aromaterapii a přírodním surovinám, zkrátka ke všemu, co je potřeba k celkové pohodě. Společně s naší milou kolegyní Alenou odpovídá na vaše dotazy, můžete se s ní potkat na přednáškách a festivalech u stánku Saloos. Ve volném čase se věnuje vinohradu a celoročně vyráží na toulky přírodou.