VÝLETněné ceny – sleva 15 %


Léto je pro každého čas plný krásných okamžiků a dobrodružství. Letos je však takový obyčejný výlet o mnoho vzácnější. Abychom vám výlety zpříjemnili, připravili jsme VÝLETněné ceny na vybranou letní kosmetiku Saloos, a to se slevou 15 %!

Jak získáte slevu

V nákupním košíku s objednávkou vložte do řádku "Kód dárkového poukazu či slevy" text: LETO2021

Sleva na produkty zařazené do letní slevové akce se vám automaticky sama odečte.

Výletněné produkty

100% Bio Květinové vody

Čistě přírodní květinové vody neboli hydroláty přináší fantastickou hydrataci, jemné čištění a tonizaci pleti i snadné rozčesávání vlasů. Jsou skvělé po opalování, holení nebo štípnutí hmyzem. Každá z nich vás navíc potěší výjimečným aromaterapeutickým zážitkem.

100% Bio Levandulová voda

Zklidňující bio levandulová voda nejen chladí a hydratuje, ale také dokonale pohladí pokožku s projevy svědění a zarudnutí. Je přímo stvořená pro citlivou a problematickou pleť, kterou jemně čistí a tonizuje.

100% Bio Růžová voda

Osvěžte se jemným hydrolátem z ručně sbíraných květů bio růže damašské. Hluboká, něžně květinová vůně se nádherně rozvoní již po prvním nanesení. Podporuje ženskost, sebevědomí a celkovou pohodu.

100% Bio Meduňková voda

Objevte nejradostnější vůni ze všech bylinek v příjemně svěžím hydrolátu z bio meduňky. Má výjimečné čisticí a regenerační schopnosti, které ocení zejména citlivá a problematická pleť. Je velmi vyhledávaná i v období těhotenství.


Bio přírodní deodoranty

Představte si svěžestí nabitý přírodní deodorant, který nekouše, nedráždí, nelepí í a neobsahuje nic dráždivého. Stačí pouhé magnézium z Mrtvého moře, absorpční složka arrowroot a zvláčňující péče bio kakaového másla a kokosového oleje. To vše s výjimečnou 100% přírodní vůní.

Deodorant Grep mint

Optimistická vůně čerstvého grepu, chladivé máty a růžové geránie.

Deodorant Levandule

Romantická levandule dopřává pocit klidu a harmonie v každodenním shonu.

Deodorant Litsea Cubeba

Exploze svěžesti a čistoty probudí ráno i největší ospalce.

Deodorant Růže

Čistá květinová vůně bio damascénské růže, královny květin, podporující ženskost.


Bio Aloe vera olej

První pomoc z přírody s jedinečnou hydratační schopností. Uleví po opalování, holení i štípnutí hmyzem. Je skvělou poopalovací péčí, která dlouhodobě vyživí pokožku a podpoří zdravé opálení.


Kokosová péče

100% bio péče z kokosu vyniká svými vyživujícími účinky, které se skvěle kombinují s úžasnou přírodní vůní 100% esenciálních olejů. Hravě tak nahradí běžné tělové mléko i extra výživný balzám na vlasy .

100% Bio Kokosový olej

Přírodní všeuměl s lahodnou exotickou vůní zaboduje v koupelně i kuchyni. Díky svým antibakteriálním schopnostem je ideální zvláčňující a čisticí péčí pro pokožku, pleť, vlasy, zuby i nehty. Přečtěte si více našich tipů zde Bio kokosový olej – 5 skvělých triků nejen na léto.

Bio kokosová péče Orange

Kokos s osvěžujícím citrusem je skvělou volbou, která rozmazlí pokožku i smysly.

Bio kokosová péče Čokoláda

Luxusní vůně čokolády a kokosu příjemně navodí smysly, a navíc lehce prokrví pokožku pro rozjasněný vzhled.

Bio kokosová péče Caffe Latte

V létě nedáte bez ledové kávy ani ránu? Dopřejte si její bohatou vůni v tělové péči, která dlouhodobě hydratuje.

O autorovi

Martina H.
Milovnice přírodní kosmetiky a hrdá majitelka kočky nám pečuje o blog a různé další texty. K nám do Saloos ji jako zkušenou markeťačku přilákala láska k aromaterapii a přírodním surovinám, zkrátka ke všemu, co je potřeba k celkové pohodě. Společně s naší milou kolegyní Alenou odpovídá na vaše dotazy, můžete se s ní potkat na přednáškách a festivalech u stánku Saloos. Ve volném čase se věnuje vinohradu a celoročně vyráží na toulky přírodou.