Zastavte čas s anti-age bio kosmetikou

Myslíte si, že je anti-age a omlazující kosmetika vhodná pouze pro zralou pleť? Čím dříve začnete své pokožce věnovat patřičnou péči, tím více vám později poděkuje. Zařaďte do své rutiny přírodní zázraky pro dokonalé omlazení pleti od Saloos, které vás okouzlí nejen viditelnými anti-age účinky , ale i omamnou vůní damašské růže.

anti-age

Omlazující péče s pravou damašskou růží

Na začátku každé denní péče by mělo být důkladné očištění pleti od nečistot. Bio Růžová čisticí pěna spojuje sílu pravé damašské růže s účinnými aktivními látkami, šetrně odstraní zbytky make-upu a navíc stimuluje tvorbu energie v pleti , což vede k viditelnému omlazení. Anti-age ženšenový extrakt je klíčem k přirozené regeneraci, revitalizaci a vyhlazení pleti. Blahodárný extrakt z listů rybízu a maliníku účinně předchází vzniku nedokonalostí na pokožce , zatímco prospěšné prebiotické kultury z fermentovaného zeleného čaje a zázvoru podporují zklidnění pokožky.

aa pěna

Pěna s výjimečnými účinky:

  • Podporuje přirozenou regeneraci a omlazení
  • Přispívá k vyhlazení pleti
  • Pomáhá předcházet vzniku nedokonalostí na pokožce
  • Zklidňuje a vyživuje

Osvěžení a omlazení v každé kapce

Dopřejte své pleti mladistvý vzhled s přírodním pleťovým tonikem od Saloos, které je bez alkoholu a voní po pravé damašské růži. Bioaktivní sacharidy v toniku efektivně bojují proti stárnutí pleti, vyhlazují vrásky a obnovují pevnost a pružnost pokožky. Díky blahodárné bio aloe vera je pleť dokonale hydratovaná, zatímco extrakt z jetele poskytuje přírodní lifting. Výsledkem je perfektně tonizovaná, osvěžená a rozjasněná pleť připravená na další péči.

aa tonikum

Tonizace s anti-age silou:

  • Udržuje mladistvý vzhled pleti
  • U 70 % žen bylo pozorováno zmenšení vrásek
  • Zlepšuje pružnost pokožky
  • Pokles hlubokých vrásek až o 18,9 %

Intenzivní omlazení s vůní damašské růže

Pro omlazení pleti s omamnou vůní pravé damašské růže sáhněte po Anti-age bioaktivním séru. Viditelně vyhlazuje, zpevňuje a redukuje vrásky včetně těch hlubokých. Unikátní receptura kombinuje cenné přírodní složky s vysoce účinnými aktivními látkami z karafiátu, hroznů a vzácné pryskyřice. Spolu s fermentovanými probiotiky stimulují tvorbu kolagenu a zlepšují elasticitu pokožky , poskytují pleti přírodní lifting a hloubkovou hydrataci.

aa sérum

Ověřené anti-age účinky:

  • Viditelně omlazuje a zpevňuje pleť
  • 92 % testujících potvrdilo redukci vrásek
  • O 35 % zvyšuje tvorbu kolagenu
  • Působí jako okamžitý lifting
  • Zlepšuje elasticitu pokožky o 20,4 %

Růžová rutina s anti-age účinkem

Jak novinky zařadit do dvé denní péče, aby vám přinesly co nejlepší možný výsledek?

1. Začněte s odlíčením. Chcete-li si dopřát růžovou vůni i při odličování voděodolného make-upu, sáhněte po Hydrofilním odličovacím oleji Argan Revital. Naneste pár kapek na navlhčený kosmetický tamponek a vytvořenou emulzí se odličte.

2. Nadýchaná očista s čisticí pěnou. Bio Růžová pěna je ideální k odstranění zbytků make-upu i nečistot z pleti. Naneste obláček pěny na odlíčený obličej, vmasírujte a opláchněte.

3. Anti-age tonizace. Nyní je pravý čas na Bio Anti-age pleťové tonikum. Na kosmetický tamponek naneste dostatečné množství tonika a úplně dočistěte pleť. Ta bude navíc skvěle tonizovaná a připravená na další krok péče.

4. Intenzivní omlazení. Extra porci omlazení pleti dopřejete díky Anti-age bioaktivnímu séru. Naneste pár kapek séra na vyčištěnou pleť a vmasírujte. 

5. Pomyslnou třešničku na dortu v denní péči dodáte díky některému z bio pleťových olejů. Opět můžete sáhnout po damašské růži, která svou vůni i účinky propůjčuje Bio Královské péči s růží, oleji Argan RevitalRůže.

Vyzkoušejte bio anti-age novinky od Saloos a podpořte zdravý, mladistvý vzhled své pleti . Již od prvních projevů stárnutí pleti můžete dopřát své pleti omlazující péči, kterou si zaslouží. S damašskou růží jako klíčovou složkou v těchto produktech nabízí Saloos nejen účinnou, ale i krásně provoněnou cestu k dosažení zářivé a mladistvé pleti. Omlazující krása je nyní dostupná přímo z přírody.

O autorovi

Martina H.
Milovnice přírodní kosmetiky a hrdá majitelka kočky nám pečuje o blog a různé další texty. K nám do Saloos ji jako zkušenou markeťačku přilákala láska k aromaterapii a přírodním surovinám, zkrátka ke všemu, co je potřeba k celkové pohodě. Společně s naší milou kolegyní Alenou odpovídá na vaše dotazy, můžete se s ní potkat na přednáškách a festivalech u stánku Saloos. Ve volném čase se věnuje vinohradu a celoročně vyráží na toulky přírodou.