100% Esenciální oleje zpříjemní saunování. Jak je použít?

Sauna mix
Sauna mix

100% přírodní směsí vůně osvěžující eukalyptu s povzbuzujícím pomerančem, ideální k saunování

Skladem od 98 Kč

Milujete ten pocit dokonalého relaxačního zážitku, kdy horký vzduch v sauně prostupuje celým vaším tělem? Zavřete oči, zcela si vyprázdníte svou mysl a jen intenzivně vnímáte horký vzduch doplněný o příjemné vůně esenciálních olejů. Tichá hudba vás ukolébává a vy se cítíte jako znovuzrozeni.

100% přírodní esenciální oleje mají ve světě saunování své nezastupitelné místo, pozitivně ovlivňují lidskou duši, emoce a zdraví. Pouhých pár kapek navodí příjemnou relaxační atmosféru a povzbudí nejen vaši psychiku, ale i očistné tělesné procesy.

Esenciální oleje do sauny

Esenciální oleje se působením tepla postupně odpařují, intenzivně stimulují mozkové centrum a podporují obranyschopnost. Je velmi důležité, aby byl olej kvalitní a 100 % přírodní, protože je vnímán celým naším tělem a ovlivňuje jej. Vyvarujte se proto olejům syntetickým, tedy chemicky vyrobeným, které nemají žádné pozitivní účinky.

Saloos esenciální olej Levandule

Používejte jen takové esenciální oleje, které jsou vám příjemné vůní. A také podle  konkrétních účinků na vaše tělo a mysl. Mohou pomoci při dýchacích potížích, podporovat koncentraci a příznivě působit při migrénách. Dokáží tělo příjemně povzbudit i uvolnit a některé esenciální oleje mohou mít až afrodiziakální účinky.

Při rýmě, únavě nebo stresu

Vybírat můžete z celé škály kvalitních 100% přírodních esenciálních olejů, které pozitivně působí na naši mysl a tělo. A na co se jaké esenciální oleje hodí? 

Jak používat esenciální oleje v sauně?

Pokud máte v sauně k dispozici odpařovací nádobu s vodou, máte vyhráno, stačí do ní nakapat pár kapek esenciálního oleje. Pokud ne, nic se neděje. Je potřeba jen myslet na základní pravidlo: na kameny neředěný esenciální olej nepatří. Na horkém kameni by se spálil a rozhodně by vám radost neudělal. 

Saunování s esenciálními oleji Saloos

Jak tedy na to? Vezměte si alespoň půllitrovou nádobu s vodou a do ní nakepejte pár kapek esenciálního oleje v doporučeném množství dle návodu na etiketě. Pořádně obsah promíchejte a nastříkejte trochu na horké kameny.

Experimentujte a kombinujte

Saunu si můžete zpříjemnit již připravenými 100% přírodními kombinacemi esenciálních olejů Saloos a nebo si vyzkoušet své vlastní. Objevte oblíbenou kombinaci citrusů s chladivou mátou, jehličnany nebo povzbudivými bylinkami. Fantazii se meze nekladou, buďte jen opatrní v dávkování a esenciální oleje si přidávejte po kapkách.

Rady a tipy během saunování

Sauna je skvělé místo, které velmi dobře pečuje o vaši krásu. Tělo se během saunování zbavuje nečistot, a díky tomu pokožka zůstává zdravější a silnější. Účinek sauny je vhodné ještě podpořit speciální extra výživnou kosmetikou.

Saloos sprchový olej Lemongrass

Sprchování před a po saunování

Před vstupem do sauny je důležité svou pokožku důkladně očistit a připravit ji na hloubkovou regeneraci, která probíhá během samotného saunování. Sprchové oleje Saloos jemně odstraňují pot i nečistoty, pokožku hydratují a zvláčňují bez nadměrného odmaštění. Ulehčete své pokožce s extra výživným Sprchovým olejem Relax s báječnou uklidňující vůní.

Saloos Bio tělový peeling Levandule

Tělový a pleťový peeling v sauně? Určitě ano

Novým trendem v saunování je pořádání saunových ceremoniálů. Jejich součástí jsou i peelingové procedury, s jejichž pomocí si promasírujete pokožku a současně odstraníte odumřelé buňky. Pokožka tak bude vláčnější, vitálnější a hladší. Pro svůj saunový rituál si můžete vybrat ze čtyř druhů bio tělových peelingů značky Saloos.

SALOOS Bio královské pleťové peelingy

Saloos tip! Během saunování se vlivem tepla otevírají póry. Využijte toho a připravte si do sprchy i Bio královský pleťový peeling. Důkladně vyčistí pleť do krásy.

I vlasy potřebují péči

Účinky saunování jsou skutečně báječné, ne však pro vaše vlasy. Horko jim příliš neprospívá, vysušují se a lámou. Dopřejte jim patřičnou péči a regeneraci pomocí zábalu z Bio krémového bambuckého másla. Vaše vlasy tak získají potřebnou výživu a odmění se vám svým zdravým a lesklým vzhledem.

O autorovi

radynHaaa