Aromaterapeutická Saloos novinka pro děti

Aromaterapie pro děti
Aromaterapie pro děti

Kouzelné vůně rostlin pro všechna dětská dobrodružství i krásné sny

Skladem od 510 Kč

Vůně nás ovlivňují, aniž bychom si to sami uvědomovali, a tak i děti příznivě reagují na ty známé a příjemné. Navodí u nich pocit klidu, bezpečí a uvolnění. Proto jsme v Saloos vytvořili jedinečnou aromaterapeutickou sadu plnou výjimečných esenciálních olejů pro voňavé okamžiky. Poznejte kouzelnou sílu Aromaterapie pro děti.

Jen to nejlepší

S ohledem na potřeby našich nejmenších jsme sestavili set, ve kterém najdete 100% přírodní esenciální oleje, které příjemně provoní každý pokojíček a současně pomohu účinně bojovat s dětskými neduhy. Rodiče dokáže pořádně potrápit, když jsou jejich děti v nepohodě a přírodní aromaterapie může být účinným pomocníkem. Éterické oleje pečlivě vybrané do dětské sady vám pomohou děti uklidnit, povzbudit či ukonejšit ke spánku. Něžnou péčí rostlin můžete svým ratolestem ulevit při rýmě, nachlazení a kašli.

Všestranné využití

  • Do difuzéru na provonění dětského království.
  • V kombinaci s rostlinným olejem pro pohádkově voňavou koupel.
  • Esenciální olej ve spojení s rostlinným na relaxační masáž.

Jestli se s aromaterapií pro děti chcete seznámit lépe, přečtěte jeden z našich starších článků k tomuto tématu.

Aromaterapie pro děti

Do naší kouzelné krabičky z recyklovaného materiálu jsme zabalili příjemné uklidňující vůně s osvědčenými účinky. Doplní je pro tuto příležitost speciálně namíchaná sladká směs esenciálních olejů Pro andílky. Kterékoliv éterické oleje či směsi olejů z vymazleného dětského setu můžete zakoupit i samostatně. Krom výše zmíněné novinky v sadě najdete i zklidňující Levanduli, přírodního chřipkobijce Bio Eukalyptus radiata, osvěžující Červený pomeranč a oblíbenou směs esenciálních olejů Pro děti. Esenciální oleje navodí příjemnou vůni i atmosféru v každém dětském království.

Pokud se rozhodnete naši novinku se svými dětmi vyzkoušet, nezapomeňte nás označit v příspěvku na Instagramu či Facebooku. Která vůně vám nejvíce učarovala?

O autorovi

Martina H.
Milovnice přírodní kosmetiky a hrdá majitelka kočky nám pečuje o blog a různé další texty. K nám do Saloos ji jako zkušenou markeťačku přilákala láska k aromaterapii a přírodním surovinám, zkrátka ke všemu, co je potřeba k celkové pohodě. Společně s naší milou kolegyní Alenou odpovídá na vaše dotazy, můžete se s ní potkat na přednáškách a festivalech u stánku Saloos. Ve volném čase se věnuje vinohradu a celoročně vyráží na toulky přírodou.