Hyaluronové sérum

Hyaluronové sérum
Hyaluronové sérum
Hyaluronové sérum

Anti-age sérum s kombinací dvou druhů kyseliny hyaluronové pro okamžitou hydrataci a viditelné omlazení pleti.

Skladem od 259 Kč

Kyselina hyaluronová je organická látka nepostradatelná pro živé organismy. V kůži zajišťuje intenzivní hydrataci a minimalizuje negativní působení volných radikálů a stárnutí pleti. Její extrémně vysoké a jedinečné schopnosti vázat na sebe vodu využívá medicína i kosmetický průmysl při výrobě přípravků určených pro péči o pokožku obličeje i celého těla.

Proč potřebujeme kyselinu hyaluronovou?

Nachází uplatnění všude tam, kde v důsledku procesu stárnutí dochází k úbytku podkožní tukové tkáně. Během procesu stárnutí pokožky, ke kterému dochází již po 25. roku života, obsah kyseliny hyaluronové v kůži postupně klesá a tím pokožka ztrácí schopnost udržovat vodu, částečně vysychá, a dochází ke změnám její struktury. Výsledkem je ztráta elasticity – pleť přestává být vypnutá a objevují se drobné i hlubší vrásky. Kyselina hyaluronová dokáže tyto projevy zmírnit a pokožku viditelně omladit.

Saloos hyaluronové sérum

je jedinečným koktejlem účinných látek pro celkové omlazení pleti. Jako jeden z mála přípravků na trhu obsahuje špičkové hyaluronové sérum od Saloos vyvážený komplex obou druhů kyseliny hyaluronové. Zatímco nízkomolekulární kyselina působí na pokožku dlouhodobě, vysokomolekulární se stará o okamžitý účinek přípravku. Její nejvyšší možná koncentrace okamžitě hydratuje, vyhlazuje povrch pleti, aktivně působí proti vráskám a dokáže minimalizovat drobné jizvy.

Hyaluronové sérum Saloos

Patenovaný anti-age komplex

Patentovaný anti‐age komplex Fucocert dokáže podpořit regeneraci pokožky a vrátit jí svěžest i dokonale zářivý vzhled. Současně chrání buňky před oxidativním stresem a působí proti podráždění plet. Prodlužuje hydrataci na maximum a viditelně minimalizuje vrásky.

Hyaluronové sérum Saloos

Jak používat sérum?

Sérum má lehkou gelovou konzistenci a díky tomu se rychle vstřebává. Nanáší se ráno a večer na vyčištěnou pleť samostatně nebo jako podklad pro další péči například bio pleťový olej Saloos, který podpoří svými vysoce hydratačními účinky a současně neruší žádnou vůní. Výborně nahradí také drahé podkladové přípravky pod make-up.

Hyaluronové sérum je certifikovanou přírodní kosmetikou, kterou poznáte podle symbolu CPK. Vzhledem k čistě přírodnímu složení ho výborně snáší všechny typy pleti včetně citlivé.

O autorovi

Martina H.
Milovnice přírodní kosmetiky a hrdá majitelka kočky nám pečuje o blog a různé další texty. K nám do Saloos ji jako zkušenou markeťačku přilákala láska k aromaterapii a přírodním surovinám, zkrátka ke všemu, co je potřeba k celkové pohodě. Společně s naší milou kolegyní Alenou odpovídá na vaše dotazy, můžete se s ní potkat na přednáškách a festivalech u stánku Saloos. Ve volném čase se věnuje vinohradu a celoročně vyráží na toulky přírodou.