Novinka - Dermsanit

Dermsanit – antibakteriální sprej na ruce
Dermsanit
Dermsanit

Přírodní bezoplachový čisticí sprej na ruce se 70% obsahem alkoholu s antimikrobiálním účinkem. Ruce nevysušuje, nelepí a příjemně voní po citrusech.

Skladem od 107 Kč

S heslem „Společně to zvládneme“ jsme v Saloos vyvinuli antimikrobiální čisticí sprej na ruce.

„Současná situace nám připomněla, jak moc je důležité držet při sobě a nezapomínat na sílu přírody a její vliv na naše zdraví. Chceme přispět pro dobrou věc a přinést na trh šetrnou, přírodní kosmetiku s antimikrobiálními účinky, která je v souladu s naší filozofií – přírodní kosmetika dostupná všem, a to bez rozdílu,“ vzkazuje svým zákazníkům majitel firmy Saloos, Jiří Harašta.

Skvělý nápad pro pomoc potřebným

Přírodní čisticí sprej jsme vyvinuli v reakci na obrovskou poptávku po produktech s antibakteriálními a antivirovými účinky. Naším cílem bylo v mimořádně zkráceném čase vytvořit produkt s těmito vlastnostmi, který je zároveň šetrný k pokožce a respektuje hodnoty CPK.

Celkem 500 kusů věnujeme těm, kteří musí i navzdory rizikům každý den do práce, aby pečovali o nás a naše nejbližší – pracovníkům autobusové přepravy, obchodů, pošt, domovů pro seniory, léčeben dlouhodobě nemocných a denních stacionářů v našem nejbližším okolí.

Dermsanit jsme rozdali samozřejmě také všem našim zaměstnancům, aby se chránili nejen na pracovišti, ale hlavně po práci. Nadšené ohlasy nás přesvědčily natolik, že tuto novinku zařadíme do naší stálé nabídky.

Dermsanit - čisticí sprej na ruce Saloos

Jak Dermsanit funguje?

Dermsanit je vysoce účinný čisticí sprej se 70% obsahem alkoholu, který je známý svými antibakteriálními a antivirovými účinky. Navíc jsme jej doplnili o vysoký podíl zvlhčujícího glycerinu. Po aplikaci tak zůstanou Vaše ruce nejen dokonale čisté, ale i  jemné. Je praktickou přírodní alternativou k běžným antibakteriálním gelům.

Pro příjemnou vůni jsme čisticí směs obohatili o 100% přírodní esenci s antiseptickými účinky – litsea cubeba, která pokožku provoní úžasnou, povzbuzující citrusovou vůní.

Je dostupný v praktickém balení s rozprašovačem, které můžeme mít neustále u sebe, ať už do práce, na nákup, či cestu hromadnou dopravou. Okamžitě poskytne bezpečí a čistotu, kterou každý z nás v této době tolik potřebuje.

Děkujeme za dosavadní přízeň a přejeme pevné zdraví.

O autorovi

Martina H.
Milovnice přírodní kosmetiky a hrdá majitelka kočky nám pečuje o blog a různé další texty. K nám do Saloos ji jako zkušenou markeťačku přilákala láska k aromaterapii a přírodním surovinám, zkrátka ke všemu, co je potřeba k celkové pohodě. Společně s naší milou kolegyní Alenou odpovídá na vaše dotazy, můžete se s ní potkat na přednáškách a festivalech u stánku Saloos. Ve volném čase se věnuje vinohradu a celoročně vyráží na toulky přírodou.