Novinka ještě krémovější než krém

Bio Bambucké krémové máslo
Bio Bambucké krémové máslo

Čisté bambucké máslo patří k tomu nejlepšímu, co můžete pokožce dopřát. Má extra vyživující, pečující a zpevňující účinky.

Skladem od 74 Kč

Bio krémová másla SALOOS® (body butter) pro obličej, tělo i vlasy jsou výjimečným darem pro krásu. Jsou ještě lehčí a krémovější, než čekáte. Překvapí snadnou roztíratelností, ale i dlouhodobou hydratací a intenzivním zvláčením. Byla vytvořena v souladu s přírodou tak, aby přinášela pokožce radost a krásu každý den. Nechte zazářit pokožku.

Vzácné suroviny

Pro recepturu Bio krémových másel jsme zvolili jen takové suroviny, které splňují nároky i té nejcitlivější pokožky. Tedy jak je u nás v Saloos zvykem – čistě přírodní, nedráždivé a extra vyživující.

  • Prémiové bio bambucké máslo – je malým zázrakem pro pokožku, mimořádně bohatým na vitaminy, nenasycené mastné kyseliny a blahodárné pečující látky. A k tomu je úžasně krémové. Chrání a regeneruje pokožku, vlasy i nehty. Je vyhledávané i pro velmi citlivou pokožku se sklonem k ekzému nebo lupénce.
  • Extra bio arganový olej – Marocký klenot a tajemství krásy pro dokonale pevnou a zářivou pokožkou překvapí vysokým obsahem antioxidantů s omlazujícími účinky.
  • Q10 – známý také jako „koenzym mládí“ podporuje tvorbu energie v buňkách a pomáhá chránit pokožku před předčasným stárnutím.
  • 100% přírodní esence – jsou duší rostliny a se stejnou láskou se starají i o člověka. Přináší skutečnou vůni rostlin a bohaté účinky pro tělo a duši.

Bio bambucké máslo SALOOS

Minimalistická péče, maximální účinky

Bio krémová másla představují intenzivnější péči než běžný pleťový krém nebo tělové mléko. Dokonale pečuje o pleť, namáhaná a suchá místa jako jsou ruce, lokty nebo paty. Se stejnou péčí se postarají o vlasy nebo nehty, které posílí a dodají jim extra lesk. 

Jsou tak ideální minimalistickou péčí sbalenou na cesty. Zcela nahradí tělovou a pleťovou péči, balzám na rty, nehty a vlasy.

Bio Levandulové krémové máslo SALOOS

Které bio krémové máslo si vybrat?

Svou přírodní kosmetickou péči můžete volit nejen podle typu pleti a pokožky, ale také oblíbené vůně, která vám jako příjemný bonus dopřeje aromaterapeutický zážitek.

  • 100% Bio bambucké krémové máslo – Tak čisté, že se postará i o pokožku miminka. Má pouze přirozenou jemně oříškovou vůni, typickou pro bambucké máslo. Je vhodné i pro velmi suchou a citlivou pokožku se sklonem k ekzému či lupénce. Okamžitě se stane miláčkem celé rodiny.
  • Bio Růžové krémové máslo – Pro všechny milovnice něžných květů je damašská růže pohlazením pro pokožku i duši. Pokožku rozjasní, dodá jí vitalitu, a jelikož je nositelkou ženské síly, podporuje sebelásku a něhu.
  • Bio Levandulové krémové máslo – Oblíbená bylinka zklidní pokožku těla od hlavy až k patě. Její vůně je navíc zárukou báječné relaxace a klidného spánku.
  • Bio Bergamotové krémové máslo – Bergamot pomůže s regulací tvorby mazu a rozjasněním, je tak ideální pro mladistvou pokožku. Jeho svěží optimistická vůně rozproudí energii v celém těle a je skvělým povzbuzením po náročném dni.
  • Bio Těhotenské krémové máslo – Hotový „strašák“ pro strie a unavenou pokožku. Pečlivě vybraná kombinace vůní podpoří nastávající maminky v období těhotenství a dopřeje pokožce maximální pružnost a dlouhodobé zvláčnění. 

Bio Bergamotové krémové máslo

Výhody bio krémových másel

  • Jedinečné účinky na pokožku, pleť i vlasy
  • Skvěle se roztírají, rychle vstřebávají
  • Výjimečný aromaterapeutický účinek
  • Minimalistická péče 5v1
  • Vhodné i k péči o dětskou pokožku
  • Čistě přírodní alternativa k běžné kosmetice

Bio Růžové krémové máslo SALOOS

Nejoblíbenější způsoby použití

  • Na pleť – množství o velikosti hrášku naneste na vyčištěný a mírně navlhčený obličej a nechte důkladně vstřebat.
  • Na pokožku – dostatečné množství mírně zahřejte v dlaních a krouživými pohyby rozetřete po celém těle, pro nejlepší efekt věnujte speciální péči problematickým partiím.
  • Na vlasy – zahřejte v dlaních malé množství másla a naneste na vlhké vlasy. Nechejte 20-30 minut působit, poté vlasy pečlivě vymyjte šamponem.
  • Na masáž bio krémové máslo má perfektní skluznost a je jako stvořené pro masáže. Zkuste ho před aplikací mírně zahřát v dlaních pro dokonalé rozmazlování smyslů.
  • Do koupele přidejte si kousek másla do koupele, odvděčí se vám dokonalým zvláčněním pokožky, po kterém už nebude potřeba další péče.

Bio těhotenské krémové máslo SALOOS

Vaše zkušenosti a recenze

Jak se vám líbí naše novinka? Znáte zajímavý způsob použití bio bambuckého másla a rádi byste se s námi o něj podělili? Napište nám na Facebooku nebo Instagramu. Každá zkušenost či tip nás moc potěší. 

O autorovi

Martina H.
Milovnice přírodní kosmetiky a hrdá majitelka kočky nám pečuje o blog a různé další texty. K nám do Saloos ji jako zkušenou markeťačku přilákala láska k aromaterapii a přírodním surovinám, zkrátka ke všemu, co je potřeba k celkové pohodě. Společně s naší milou kolegyní Alenou odpovídá na vaše dotazy, můžete se s ní potkat na přednáškách a festivalech u stánku Saloos. Ve volném čase se věnuje vinohradu a celoročně vyráží na toulky přírodou.