NOVINKA pro boj s akné od Saloos

Akne bioaktivní sérum
Akne bioaktivní sérum

Zklidňující bioaktivní sérum pro intenzivní péči o problematickou a aknózní pleť. Působí na již vzniklé projevy akné a preventivně předchází jeho dalšímu rozvoji.

Skladem od 299 Kč

Akné patří mezi nejčastější chronická onemocnění kůže. Rozhodně přitom neplatí, že by se jednalo o problém, se kterým se potýkají pouze mladí „puberťáci“, dost často nepříjemné pupínky a mastná pleť trápí lidi v pozdějším věku. Zatočte s akné nadobro díky inovativní řadě 100% přírodní kosmetiky Saloos Akne.

Nepodceňujte odlíčení 

Základním krokem denní péče je důkladné čištění. Mastná pleť s akné vyžaduje  jemné, ale přesto důkladné odstranění nečistot a přebytečného mazu. Pro precizní vyčištění pleti i ostatních partií s akné použijte Bio Akne čisticí pěnu. Díky pečujícím přírodním složkám a efektivním aktivním látkám z růžové myrty, zázvoru, skořice a totenu lékařského redukuje kožní maz, chrání přirozenou mikroflóru a pomáhá zklidňovat zánětlivou pokožku. Současně pleť nevysušuje, zůstává krásně hydratovaná a připravená na další péči.

Akne pěna

Saloos TIP! Pro odlíčení voděodolného make-upu využijte před pěnou některý z Hydrofilních odličovacích olejů vhodných pro aknózní pleť, skvěle se hodí například CBD, Bergamot či Lemon Tea Tree.

Maximální hydratace a tonizace

Skoncujte s rozšířenými póry a začervenáním pleti s přírodním Bio Akne pleťovým tonikem. Účinně pleť dočistí, stahuje póry a poskytne potřebnou hydrataci. Díky efektivním aktivním látkám ze zázvoru, kadidlovníku, vinné révy a obsahu postbiotik pomáhá předcházet projevům akné. Stejně jako pěna je tonikum obohaceno o 100% přírodní esenciální oleje z meduňky, lemon tea tree a šalvěje lékařské, které podporují antimikrobiální účinky a dodávají příjemnou vůni.

Akne tonikum

Závěrečná intenzivní péče 

Revoluční zklidňující přírodní Akne sérum působí na již vzniklé projevy akné a zároveň preventivně předchází jeho dalšímu rozvoji. Komplex vysoce cenných aktivních látek z maliníku, černého rybízu, aktivní zinek a postbiotika pomáhají redukovat nepříznivé bakterie způsobující akné. Snižuje začervenání, podráždění i mastnotu pleti. Výjimečné bioaktivní sérum se citlivě stará o pleť s akné, zbavuje nadbytečného mazu a podporuje celkovou regeneraci.

Akne sérum

Saloos TIP! Všechny produkty Akne řady můžete používat nejen pro péči o aknózní pleť, hodí se i na ostatní problémové partie s akné.

Denní rutina

Jak produkty z Akne řady zařadit do denní péče?

1. Pro důkladné vyčištění pleti i ostatních partií s akné použijte Bio Akne čisticí pěnu. Jemně vmasírujte do navlhčené pleti a důkladně opláchněte.

2. S tonizací a stažením pórů pomůže Bio Akne pleťové tonikum. Naneste na kosmetický tamponek a použijte k dočištění pleti.

3. Na vyčištěnou pleť obličeje a ostatní partie s akné naneste 2-4 kapky Akne bioaktivního séra. Používejte ráno i večer.

Vyzkoušejte na mastnou a problematickou pleť čistě přírodní péči a vytvořte si kompletní denní rutinu s Akne řadou Saloos. 

O autorovi

Martina H.
Milovnice přírodní kosmetiky a hrdá majitelka kočky nám pečuje o blog a různé další texty. K nám do Saloos ji jako zkušenou markeťačku přilákala láska k aromaterapii a přírodním surovinám, zkrátka ke všemu, co je potřeba k celkové pohodě. Společně s naší milou kolegyní Alenou odpovídá na vaše dotazy, můžete se s ní potkat na přednáškách a festivalech u stánku Saloos. Ve volném čase se věnuje vinohradu a celoročně vyráží na toulky přírodou.