Saloos tip na vánoční dárek pro ženu vašeho srdce

do jiný, než vaše nejdražší polovička si zaslouží kvalitní pleťovou a tělovou péči s výjimečnými ingrediencemi v nejvyšší biokvalitě, které podtrhnou přirozenou krásu a sebevědomí. Nevyznáte se v tom, co je v přírodní kosmetice trendy? To vůbec nevadí, poradíme vám, čím si její srdce získáte

Růže & Hyaluronové sérum 

Nejoblíbenější kosmetické duo v atraktivním balení vypadá pod stromečkem skvěle. Nabízí kompletní přírodní pleťovou péči s aromaterapeutickým zážitkem jako příjemný bonus. Hyaluronové sérum s patentovaným anti-age komplexem Fucocert® intenzivně hydratuje a omlazuje. Bio královská péče s luxusními anti-age ingrediencemi a nádhernou vůní pravé damašské růže je skutečným pokladem z přírody. 

Tip na vánoční dárek pro ženu

Kouzlo relaxace

Každý si zaslouží čas od času báječnou relaxaci, která pohladí tělo i duši. Darujte to nejlepší z přírody a masážních olejů Saloos® pro bezvadné hýčkání smyslů. V krásné papírové krabičce najde povzbuzující Devatero kvítí, uklidňující Levanduli, smyslnou Erotiku, konejšivý Relax nebo něžnou Růži. Vybere si tak opravdu každý. 

Kouzlo relaxace

Bio sérum na řasy a obočí

Po oslnivém pohledu touží každá žena. Inovativní bio růstové sérum na řasy s patentovaným komplexem Growth Oleoactif® se vzácnými extrakty z exotických rostlin a bio ricinovým olejem zajistí delší a hustější řasy až o 18 %*. Mrkněte na originální dárek se zaručeným efektem.

* na základě studie při nanášení 2x denně po dobu minimálně 4 týdnů 

Bio růstové sérum na řasy Saloos

Saloos tip na vánoční dárek pro ženu

Došli jste až sem a stále si nejste jisti, zda se své milované trefíte do vkusu? Pak není nic jednoduššího než darovat kosmetiku dle vlastního výběru – krásný dárkový poukaz.

O autorovi

Martina H.
Milovnice přírodní kosmetiky a hrdá majitelka kočky nám pečuje o blog a různé další texty. K nám do Saloos ji jako zkušenou markeťačku přilákala láska k aromaterapii a přírodním surovinám, zkrátka ke všemu, co je potřeba k celkové pohodě. Společně s naší milou kolegyní Alenou odpovídá na vaše dotazy, můžete se s ní potkat na přednáškách a festivalech u stánku Saloos. Ve volném čase se věnuje vinohradu a celoročně vyráží na toulky přírodou.