Vánoční tipy na ideální dárek pro ženy

Růže & Hyaluronové sérum
Růže & Hyaluronové sérum

Dárek, který rozmazlí každou ženu maximální dávkou hydratace a okouzlující luxusní vůní ručně sbírané damascénské růže

Skladem od 461 Kč
Vánoce pomalu přicházejí, nenechte nic náhodě a potěšte originálním dárkem svou přítelkyni, manželku, sestru, maminku, babičku a kamarádku. Inspirujte se bio kosmetikou Saloos, zaručeným receptem pro rozzářenou pokožku i Vánoce.

Přírodní kosmetika na pleť

Dopřejte ženě svého srdce kvalitní péči o pleť, která podtrhne její přirozenou krásu a sebevědomí. Inspirujte se skvělými přírodními hydratačními a anti-age pomocníky pro atraktivní vzhled bez chybičky.

Královská péče

Luxusní dárek hoden královny v podobě extra bio arganového a opunciového oleje rozmazlí obličej, krk i dekolt. Skrývá v sobě sladké tajemství v podobě neodolatelné vůně pro hluboký aromaterapeutický prožitek.

Hyaluronové sérum

Maximální hydratace i jemná péče o citlivou pleť, která viditelně pozvedne kontury a vyhladí vrásky. S vysokým obsahem kyseliny hyaluronové dopřává pleti profesionální péči jako z kosmetického salónu i v pohodlí domova.

Bio šlehané bambucké máslo s růží a Q10

Blahodárné bambucké máslo je doslova nabité živinami potřebnými pro zdravou a pevnou pokožku, pleť i vlasy. V jemné šlehané podobě s drahocennou damascénskou růži a koenzymem mládí Q10 pohladí po tváři i po duši. Designový a zároveň praktický obal potěší každou cestovatelku i obdivovatelku krásných věcí.

Kosmetický balíček

Originální dárkové kazety pro ženy v sobě kombinují nejprodávanější a nejoblíbenější Saloos dárky, které fantasticky hýčkají tělo od hlavy až k patě a každá žena se po nich bude cítit jako znovuzrozená.

Tři kroky ke kráse

Dárková sada obsahuje vše, co pleť potřebuje. Uvnitř se skrývá jemné odlíčení a čištění, hydratace i anti-age regenerační péče. Zabalili jsme pro vás hydrofilní odličovací olej, květinovou vodu a regenerační obličejový olej.

Pro každodenní péči

Kosmetická dárková kazeta je doslova nabitá blahodárnými látkami a nádhernými vůněmi, které potěší každou milovnici přírodní kosmetiky.

Exkluzivní set

Darujte originální luxusní dárek, který vás z pohodlí domova přenese do soukromého wellness, zregeneruje a osvěží unavené tělo i mysl. Majitelce navíc dopřeje jedinečný zkrášlující aromaterapeutický rituál.

O autorovi

Martina H.
Milovnice přírodní kosmetiky a hrdá majitelka kočky nám pečuje o blog a různé další texty. K nám do Saloos ji jako zkušenou markeťačku přilákala láska k aromaterapii a přírodním surovinám, zkrátka ke všemu, co je potřeba k celkové pohodě. Společně s naší milou kolegyní Alenou odpovídá na vaše dotazy, můžete se s ní potkat na přednáškách a festivalech u stánku Saloos. Ve volném čase se věnuje vinohradu a celoročně vyráží na toulky přírodou.