Víte, jak fungují Saloos® hydrofilní odličovací oleje?

Argan Revital
Argan Revital

Oblíbený odličovací olej s omlazujícím arganovým olejem pro dokonalé čištění každé pleti.

Skladem od 131 Kč

Čištění pleti a důsledné odlíčení je bezesporu nejdůležitějším krokem v pravidelné péči o pleť. Hydrofilní odličovací a čisticí oleje nabízí šetrné řešení z pečlivě vybraných surovin a bio rostlinných olejů lisovaných za studena, které spolehlivě odlíčí i voděodolnou řasenku .

Jak fungují?

Hydrofilní odličovačese skládají ze dvou částí – hydrofilní (přitahující vodu) a hydrofobní (odpuzující vodu). Hydrofobní část, v tomto případě bio rostlinný olej, na sebe naváže make-up, nečistoty a kožní maz. Pouhý olej by se z pleti jen tak nevymyl. Proto je potřeba druhá, hydrofilní část v podobě jemného emulgátoru, který vytvoří lehkou mléčnou emulzi pro snadné dočištění zbytků oleje vodou.

Čisticí oleje pleť dokonale vyčistí, přitom se k ní však chovají šetrně a předávají jí sílu přírodních látek, které ji zjemní a zklidní po celodenní námaze. Zároveň ji připraví k dalšímu ošetření a regeneraci. Jsou velmi vhodné i pro odlíčení očí a jemného okolí nebo velmi citlivou pleť.

Hydrofilní odličovací olej Saloos - Argan Revital

Proč začít používat hydrofilní odličovací oleje?

Není žádným tajemstvím, že pokud má být pleť zdravá a svěží, musí být především čistá. Zdůrazňovat, že jít spát nalíčená je největším kosmetickým prohřeškem, je snad zbytečné. Čištění však není jen záležitostí žen, které se líčí. Důsledná péče se vyplatí i těm, jež si na zkrášlovací prostředky příliš nepotrpí. 

Ať chceme nebo ne, usazují se na naší pleti po celý den různé nečistoty a maz. S nimi pleť nemůže volně dýchat, ani přijímat žádnou další péči. Odličovací přípravky na bázi lehkého rostlinného oleje jsou ideální volbou pro rozpuštění mazu i voděodolných líčidel bez narušení důležité lipidové vrstvy kůže.

Který si vybrat?

Každý hydrofilní odličovací olej jsme vyvíjeli tak, aby si rozuměl se všemi typy pleti. Některé z nich ale navíc obsahují 100% přírodní esenciální oleje a další prospěšné bioaktivní látky s výjimečnými účinky na vybrané typy pleti, kterým pomáhají k navrácení rovnováhy.

Jak odličovací olej používat?

Na navlhčený kosmetický tamponek naneste pár kapek oleje. Vlhkost je důležitá, protože voda společně s odličovacím olejem vytvoří emulzi, kterou pleť krásně vyčistíte. Je dobré čistit obličej ráno i večer. Nejen přes den, ale i během noci se totiž na pleti usazují nečistoty, které jí brání volně dýchat. 

Mrkněte na náš VIDEONÁVOD

Saloos tip! 3 kroky k přirozeně krásné pleti

Ideální je použít hydrofilní odličovací olej s dalšími pleťovými produkty Saloos ve třech krocích - ráno a večer:

1 Čištění Hydrofilní odličovací olej důkladně a jemně čistí nalíčenou i nenalíčenou pleť. 

2 Tonizace Květinová pleťová voda zvyšuje vlhkost pleti, jemně ji dočistí, osvěží, tonizuje a zanechá ji dokonale uvolněnou. 

3 Regenerace Regenerační obličejový olej probudí unavenou pleť k životu, dodá energii, hydratuje, zpomaluje proces stárnutí.

Hydrofilní odličovací olej Saloos Lemont Tea Tree

Vlastnosti Hydrofilních odličovacích olejů Saloos®

  • jsou vyrobeny z pečlivě vybraných rostlin
  • obsahují nejkvalitnější rostlinné bio oleje lisované za studena
  • mají nejvyšší možné množství bioaktivních látek
  • neobsahují ropné produkty, syntetické parfemace, konzervanty ani barviva
  • jsou VEGAN

O autorovi

Martina H.
Milovnice přírodní kosmetiky a hrdá majitelka kočky nám pečuje o blog a různé další texty. K nám do Saloos ji jako zkušenou markeťačku přilákala láska k aromaterapii a přírodním surovinám, zkrátka ke všemu, co je potřeba k celkové pohodě. Společně s naší milou kolegyní Alenou odpovídá na vaše dotazy, můžete se s ní potkat na přednáškách a festivalech u stánku Saloos. Ve volném čase se věnuje vinohradu a celoročně vyráží na toulky přírodou.