Odhalte krásnou pleť po odložení roušky

Odhalte krásnou pleť po odložení roušky

V posledních měsících se staly roušky nedílnou součástí našeho života a doufejme, že zůstanou jen pouhou vzpomínkou na dobu koronavirovou. Přestože roušce vděčíme za bezpečí a mnohdy i životy, naší pleti dala bohužel pořádně zabrat. Představuje totiž nepříjemnou bariéru, která ji svým mechanickým třením namáhá, dráždí a vysušuje. Navíc zadržuje vlhkost a nečistoty, což napomáhá množení bakterií a vzniku dermatologických potíží.

Pojďme si ve 3 krocích poodhalit roušku tajemství, jak vrátit pleť do formy a předat jí sílu přírody.

Důkladná očista

Po dlouhou dobu jsme museli nosit roušky, což vedlo k zapařování a množení bakterií, zanášení pórů a celkovému zhoršení pleti. K obnově a zdravé vitální pokožce doporučujeme celý obličej pečlivě očistit hydrofilním odličovacím olejem s antimikrobiálním Lemon Tea Tree.

Pro maximální čisticí efekt si dopřejte 1-2x týdně domácí masku z Bílého jílu s antioxidačními účinky, která odstraní hluboce zanesené nečistoty a vaše pleť se může znovu volně nadechnout.


Hydratace, hydratace, hydratace

Objevila se vám po sundání roušky suchá svědivá pokožka, která umí během dne pěkně potrápit? Pro důkladnou hydrataci, jemné dočištění a tonizaci zvolte jedinečnou Květinovou pleťovou vodu, která díky svému praktickému balení s rozprašovačem příjemně osvěží kdykoliv během dne, a přitom vás obdaruje svou harmonizující vůní růže, levandule, santalového dřeva, meduňky nebo neroli. Určitě si vyberete tu, která Vás nejvíce okouzlí. 

Pro ten nejdokonalejší efekt hydratace použijte revitalizující anti-age Hyaluronové sérum, se kterým v mžiku získáte pocit šťavnaté pleti plné energie.


Vyživující hloubková péče

Brzy ukážeme svou pleť v plné kráse, připravte se na její odhalení světu. Výjimečnou omlazující výživu a regeneraci přináší letošní novinka Bio Růžové šlehané bambucké máslo s antioxidačním koenzymem Q10 a královskou vůní vzácné damascénské růže, které luxusně hýčkají pleť i tělo a předávají mu pocit radosti a sebelásky. Na zarudlou pleť můžete použít ráno a večer pár kapek zázračného Extra bio Arganového oleje, který zlepšuje elasticitu pleti a je vhodný i na citlivé oční okolí.

Saloos Bio Královská péče

Chcete se nechat opravdu hýčkat? Dopřejte své pleti ten největší luxus s prémiovou Bio Královskou péčí Argan & Opuncie s růží nebo Argan & Opuncie s levandulí, s něžnou vůní ručně sbíraných květů a účinnou kombinací vzácného bio opunciového a extra bio arganového oleje s aktivním látkami pro zamezení projevů stárnutí.

NÁŠ TIP! Nezapomínejte, že i naše rty budou brzy odhaleny, vyšperkujte svou péči bioKarité Balzámem na rty, který je perfektně zvláčňuje a regeneruje.

O autorovi

Martina H.
Milovnice přírodní kosmetiky a hrdá majitelka kočky nám pečuje o blog a různé další texty. K nám do Saloos ji jako zkušenou markeťačku přilákala láska k aromaterapii a přírodním surovinám, zkrátka ke všemu, co je potřeba k celkové pohodě. Společně s naší milou kolegyní Alenou odpovídá na vaše dotazy, můžete se s ní potkat na přednáškách a festivalech u stánku Saloos. Ve volném čase se věnuje vinohradu a celoročně vyráží na toulky přírodou.