Podmínky soutěže 28. 3. 2024

Soutěž o Zklidňující řadu Saloos

Máte rádi kosmetiku Saloos? Teď máte jedinečnou příležitost vyhrát 1 ze 2 balíčků s kosmetikou. Stačí se zúčastnit naší soutěže na Facebooku a Instagramu a mít trochu toho štěstí. Než se zapojíte, prostudujte si podrobně kompletní pravidla.

Pravidla soutěže:

  1. Soutěž probíhá od 24. 4. 2024 10:00 do 28. 4. 2024 23:59. Losování a vyhlášení vítěze proběhne 29. 4. 2024.
  2. Výhrou v soutěži je 1 balíček s kosmetikou Saloos v hodnotě 740 Kč.
  3. V soutěži bude uděleno celkem 6 výher.
  4. Soutěžícím může být jen fyzická osoba starší 18 let. Účast v soutěži je podmíněná trvalým pobytem a doručovací adresou v České republice. Soutěže se nesmí zúčastnit osoba, která je v pracovněprávním nebo obdobném vztahu k provozovateli a je osobou blízkou k osobě v pracovněprávním nebo obdobném vztahu k provozovateli.
  5. Účast v soutěži je dobrovolná a svou účastí vyjadřujete souhlas s pravidly.
  6. Společnost Saloos si vyhrazuje právo na změnu/doplnění pravidel a zkrácení / prodloužení / zrušení soutěže.
  7. Na výhry ze soutěže se nevztahuje právní nárok, nárok na výhru nelze převést na další osobu. Nelze požadovat místo výher finanční plnění/jiné zboží. Vymáhání výhry soudní cestou není možné. Výhra nelze vyměnit.
  8. Pořadatelem této soutěže je společnost Saloos, Facebook ani žádné další společnosti mezi pořadatele nepatří a na průběhu soutěže se nijak nepodílí.
  9. Soutěžící výslovně souhlasí s tím, že jimi poskytnuté informace, včetně jejich jména, e-mailové adresy a fotografie, zvukových či obrazových nahrávek s nimi pořízených, může pořadatel používat k reklamním a propagačním účelům, a to po dobu 5 let od ukončení soutěže.
  10. Podmínky soutěže:
  • Odpovězte na soutěžní otázku v příspěvku na sociálních sítích.
  • Každý soutěžící může přidat pouze 1 soutěžní komentář.
  • 6 výherců bude náhodně vylosovaných a následně oznámených na sociálních sítích Saloos, 3 na Instagramu a 3 na Facebooku. Po vyhlášení se musí výherce ozvat do zpráv společnosti Saloos. Na základě toho s ním proběhne domluva ohledně doručení výhry. Neozve-li se výherce do 7 pracovních dnů od zaslání informace o výhře, výhra propadá.

O autorovi

Martina H.
Milovnice přírodní kosmetiky a hrdá majitelka kočky nám pečuje o blog a různé další texty. K nám do Saloos ji jako zkušenou markeťačku přilákala láska k aromaterapii a přírodním surovinám, zkrátka ke všemu, co je potřeba k celkové pohodě. Společně s naší milou kolegyní Alenou odpovídá na vaše dotazy, můžete se s ní potkat na přednáškách a festivalech u stánku Saloos. Ve volném čase se věnuje vinohradu a celoročně vyráží na toulky přírodou.