Nová Zklidňující řada navrátí pleť do pohody

Přemýšlíte stále, jak zklidnit podrážděnou pleť? Trápí vás její zvýšená citlivost, svědivost a začervenání? 

Všechny tyto nepříjemné projevy kožních problémů umí zkrotit trojice inovativních produktů bio Zklidňující řady SaloosČisticí pěnupleťové tonikum a bioaktivní sérum jsme vyšperkovali k dokonalosti pro perfektní zklidnění pleti i mysli. Vysoce aktivní látky s klinicky ověřenými účinky, rostlinné extrakty i 100% přírodní esenciální olej levandule navrátí pokožce jemnost a hebkost.

zklidneni

Nadýchaná levandulová pěna

Prvním krokem ke správné péči nejen o citlivou pleť by mělo vždy být její čištění, nejlépe dvoufázové. Začněte nejprve s  Hydrofilním odličovacím olejem Levandule, ten s vodou vytvoří jemnou emulzi a zbaví vás odolného líčení . Do druhé fáze se vám bude hodit právě novinka Bio Zklidňující čisticí pěna. Nanáší se na navlhčenou pokožku a krouživými pohyby je potřeba vyčistit celý obličej. Díky levandulové esenci povýšíte obyčejné čištění pleti na příjemný rituál s nádechem aromaterapie.

Pěna obsahuje fermentované polysacharidy, které vytváří ochranný štít , který zabraňuje přilnutí bakterií na pokožce a brání ji před škodlivými vnějšími vlivy. Efektivně působí i na snížení zarudnutí pleti a udržení mladistvého vzhledu.

pěna

Co umí:

  • chrání pokožku před poškozením vnějšími vlivy
  • zklidňuje zánětlivou pokožku
  • snižuje zarudnutí
  • vytváří ochrannou vrstvu proti přilnutí bakterií

Zklidňující tonikum

Důkladně vyčištěnou pleť je potřeba tonizovat a připravit na další péči.  100% přírodní tonikum bez alkoholu je tou pravou volbou nejen pro podrážděnou pleť. Stačí nanést na kosmetický tamponek a jemně dočistit pleť. Tonikum se neoplachuje, a tak mohou účinné látky působit opravdu do hloubky. Fermentovaná aloe vera i extrakt z opuncie dokonale uklidní pokožku a sníží zarudnutí. Navíc pomohou i s klíčovou hydratací a redukují šupinatost. I tonikum příjemně voní po levanduli z Provence a také díky ní můžete dosáhnout perfektní harmonie mysli i pleti.

tonikum

Tohle zvládne:

  • zabraňuje podráždění pokožky až o 37,5 %
  • zvyšuje hydrataci až o 35 %
  • snižuje šupinatost pleti až o 16 %
  • zvyšuje pevnost pokožky až o 33 %

Harmonizující sérum

V neposlední řadě, jako závěrečný krok levandulového zklidňujícího rituálu, je tu  Zklidňující bioaktivní sérum. Na pleť navlhčenou tonikem nebo troškou vody stačí nanést pár kapek a užít si voňavou intenzivní péči. Inovativní formulace obsahuje extrakt z chmele a bioaktivní mořský polysacharid, které mají studiemi ověřené účinky pro zklidnění pokožky. Pomáhá snižovat reaktivitu kůže, redukuje začervenání pleti a díky oběma druhům kyseliny hyaluronové poskytuje i intenzivní hydrataci.

zklidserum

Takhle funguje

  • zvyšuje obnovu kožních buněk o 63 %
  • snižuje začervenání pleti
  • navrací pleti jemnost a hebkost
  • snižuje svědivost pokožky až o 21 %
  • o více než 22 % zvyšuje hydrataci a zlepšuje elasticitu pleti

Něco extra

Bio levandulová kosmetika je velmi oblíbená a vyhledávaná, proto i Saloos ve svém portfoliu skrývá mnoho dalších pečujících produktů s vůní a účinky fialové bylinky z Provence. I svou pleťovou rutinu můžete navíc krom novinek obohatit například o  Bio Královskou péči, která může být pomyslnou třešničkou na dortu celého levandulového rozmazlování. Nanést ji můžete až po Zklidňujícím séru, plně nahradí běžný pleťový krém.

Tak co, vyzkoušíte naši novinku? 

Nebo Vám učarovala růže v Anti-age řadě, okurka v Hydratační či sáhnete po Akne a zbavíte se nepříjemných pupínků? Dejte nám vědět, třeba na našich sociálních sítích. 

O autorovi

Martina H.
Milovnice přírodní kosmetiky a hrdá majitelka kočky nám pečuje o blog a různé další texty. K nám do Saloos ji jako zkušenou markeťačku přilákala láska k aromaterapii a přírodním surovinám, zkrátka ke všemu, co je potřeba k celkové pohodě. Společně s naší milou kolegyní Alenou odpovídá na vaše dotazy, můžete se s ní potkat na přednáškách a festivalech u stánku Saloos. Ve volném čase se věnuje vinohradu a celoročně vyráží na toulky přírodou.